Izkoristite 20 % popust na posteljnino, rjuhe, pregrinjala in druge dekorativne izdelke!
Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 05 630 18 52

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

20 % popust na dekorativne izdelke

Popestrite si dom z novo posteljnino, pisanimi in udobnimi okrasnimi vzglavniki, pregrinjali, priljubljenimi rjuhami in ostalimi dekorativnimi izdelki! Vse od srede, 14.8., do vključno sobote, 31.8.2019 izkoristite 20 % popust!

Pogoji za popust:
20 % popust velja od 14. do 31. avgusta 2019 v vseh trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini odeja.si.
Popust velja na vse komplete posteljnin, rjuhe, prevleke za vzglavnike, pregrinjala za posteljo in okrasne vzglavnike blagovne znamke Odeja. Popust vam bomo obračunali na blagajni oziroma pri izdaji računa.

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Cenim vaš trud pri zavijanju in pošiljanju. Vzglavnik je odličen.

Anže

Vaše izdelke kupujem že dolgo in sem z njimi vedno zelo zadovoljna. Še naprej vam želim uspešno poslovanje in čimveč zadovoljnih strank.

Marjeta

Čudovita posteljnina in zelo prijeten material, ki je tudi enostaven za vzdrževanje. Še omenim, da sem bila prijetno presenečena nad ličnim paketom in spremnim pismom, kar daje osebno noto sicer neosebnemu internetnemu nakupu. Hvala.

Renata

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja