Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

V maju vas razvajamo z 20 % popustom

Sedaj je pravi čas, da povečate udobje vašega doma. Privoščite si nov vzglavnik, lahko poletno odejo ali pa popestrite spalnico z novo posteljnino. V Odeji vam v mesecu maju nudimo 20 % popust, ki velja na vse izdelke blagovne znamke Odeja: odeje, vzglavnike, posteljnino, nadvložke, izdelke za dom in otroške izdelke.

Naša spletna trgovina in dostava delujeta normalno, za večjo varnost kupcev in dostavljalcev pa smo začasno ukinili plačilo po povzetju. Preverite ponudbo in poskrbite za pomladno osvežitev vašega doma!

Pogoji za popust:
20 % popust velja od 1. do 31. maja 2020. Popust velja v spletni trgovini Odeja.si in v trgovinah Odeja po Sloveniji.
Popust velja na vse izdelke blagovne znamke Odeja, razen na paket higienskih mask. Popusti se med seboj ne seštevajo.

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Zelo sem zadovoljna z naročenimi izdelki. Super kvaliteta!

Helena

Vaše izdelke kupujem že dolgo in sem z njimi vedno zelo zadovoljna. Še naprej vam želim uspešno poslovanje in čimveč zadovoljnih strank.

Marjeta

Čudovita posteljnina in zelo prijeten material, ki je tudi enostaven za vzdrževanje. Še omenim, da sem bila prijetno presenečena nad ličnim paketom in spremnim pismom, kar daje osebno noto sicer neosebnemu internetnemu nakupu. Hvala.

Renata

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja