Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 05 630 18 52

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Izžrebajte svoj poletni popust do kar -50 %

Izžrebajte svoj popust do kar -50 %


Izžrebajte svoj poletni popust do kar -50 % - samo v trgovinah Odeja - LE ŠE DANES

V naši tokratni akciji si srečno usodo in višino popusta krojite kar sami. Samo še danes, 18.6.2018 lahko v vseh naših trgovinah ob nakupu izdelkov Odeja, preizkusite svojo srečo in pri nakupu privarčujete do kar 50 %!

Vsaka srečka velja, saj manj kot 10 % ne gre.

Kako poteka akcija »Izžrebajte svoj popust!« v Odejinih trgovinah?
Akcija poteka v vseh trgovinah Odeja na podlagi tiskanih srečk. Ko boste izbrane izdelke prinesli na blagajno, vam bo prodajalka predala škatlo za žreb srečke. Na izbrani srečki boste podrgnili srebrni premaz, pod katerim bo zapisan odstotek popusta pri enkratnem nakupu. Možni popusti so: 10 %, 20 %, 30 %, 40 % ali 50 %. Prodajalka vam bo izžrebani popust obračunala takoj pri nakupu, ne glede na način plačila.

Ugodnost lahko izkoristite v vseh naših trgovinah po Sloveniji. Celoten seznam je na voljo tukaj. >

Odeje -25 %
Vzglavniki -25 %
Posteljnina -25 %
 

 

Splošni pogoji akcije ''Izžrebajte svoj popust''
Akcija »Izžrebajte svoj popust!« velja za vse kupce v Odejinih trgovinah po celi Sloveniji v času od 7.6. do 18.6.2018. Izžrebani popust velja za izdelke blagovne znamke Odeja. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu. Popust se obračuna pri blagajni oziroma pri izdaji računa. Število srečk je omejeno. Splošni pogoji akcije so na voljo tukaj. >

Kako poteka akcija v spletni trgovini Odeja.si?
Akcija ne velja za spletno mesto www.odeja.si. V času trajanja akcije »Izžrebajte svoj popust!« se spletnim nakupovalcem pri nakupu izdelkov Odeja upošteva 20 % popust v enakem časovnem obdobju (7.6. - 18.6.2018). Več si lahko preberete tukaj. > 

Ocenili ste nas ...

Zelo zadovoljna sem z vašimi izdelki. Vesela sem da sem dobre izkušnje prenesla tudi na svoje otroke, in sedaj ko si urejajo svoja gnezdeca prav tako kupujejo vaše izdelke. - Majda P.

Sem zadovoljna z nakupom in izdelkom. Pohvalna spletna stran, enostavno naročanje in hitra dostava. - Diana P.

Zelo zadovoljna s posteljnino. Predvsem pa bi rada pohvalila ekipo Odeja d.o.o., za prijaznost in ustrežljivost. Pred kratkim sem imela manjšo težavo pri spletnem nakupu posteljnine, vendar so se takoj odzvali in mi pomagali rešiti problem. Super ste, samo tako naprej. - Irena K.

Najboljša klasika. - Simona K.

Priporoča nas 99 % kupcev, preberite si še ostala mnenja:

Priporoča nas 99 % kupcev

 

 

 
Kaj pravite na udobje, ko ideje in nasveti za urejanje doma padejo v vaš nabiralnik? Zaupajte nam naslov in jih dobite.