Velikonočni prazniki so tukaj in v Odeji vas ob tej priložnosti razvajamo z 20 % popustom. Izkoristite ga še danes.
Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 05 630 18 52

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Odejin velikonočni zajček vam prinaša 20 % popust na izdelke Odeja

Velikonočni prazniki so tukaj in v Odeji vas bomo ves ta čas razvajali z 20 % popustom, ki velja na naše izdelke: odeje, vzglavnike, posteljnino, nadvložke, otroške in dekorativne izdelke za vaš dom. Pomlad je odlična priložnost za prenovo in osvežitev vašega doma.

Pogoji za popust:
20 % popust velja od 11. do 23. aprila 2019 v vseh trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini Odeja.si.
Popust vam bomo obračunali na blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu. 

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Cenim vaš trud pri zavijanju in pošiljanju. Vzglavnik je odličen.

Anže

Vaše izdelke kupujem že dolgo in sem z njimi vedno zelo zadovoljna. Še naprej vam želim uspešno poslovanje in čimveč zadovoljnih strank.

Marjeta

Čudovita posteljnina in zelo prijeten material, ki je tudi enostaven za vzdrževanje. Še omenim, da sem bila prijetno presenečena nad ličnim paketom in spremnim pismom, kar daje osebno noto sicer neosebnemu internetnemu nakupu. Hvala.

Renata

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja