Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 05 630 18 52

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Praznujemo svetovni dan spanja in odeje - nagrajujemo in razvajamo: 20 % popust

Ta teden praznujemo SVETOVNI DAN SPANJA in ODEJE ter vas razvajamo z 20 % popustom na naše izdelke. Vaše nakupe pa bomo tudi nagradili: izmed vseh, ki ste v tem tednu in v času akcije opravili nakup v spletni ali fizični trgovini ter želeli sodelovati v nagradni igri, bomo izžrebali 5 srečnežev, ki bodo prejeli ODEJO: srednje toplo, puhasto, mehko in zračno, izdelano pri nas v Škofji Loki. Več o nagradni igri >>.

Pogoji za popust:
20 % popust velja od 15. do 18. marca 2019 v vseh trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini Odeja.si.
Popust vam bomo obračunali na blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu. 

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Cenim vaš trud pri zavijanju in pošiljanju. Vzglavnik je odličen.

Anže

Vaše izdelke kupujem že dolgo in sem z njimi vedno zelo zadovoljna. Še naprej vam želim uspešno poslovanje in čimveč zadovoljnih strank.

Marjeta

Čudovita posteljnina in zelo prijeten material, ki je tudi enostaven za vzdrževanje. Še omenim, da sem bila prijetno presenečena nad ličnim paketom in spremnim pismom, kar daje osebno noto sicer neosebnemu internetnemu nakupu. Hvala.

Renata

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja