88 let

Praznujemo 88. rojstni dan!

25 % popust na izdelke Odeja velja le še:

 

 

88 ur vsi izdelki Odeja 25 % ceneje

V Odeji praznujemo 88 let delovanja, zato smo za vas pripravili 88 ur ugodnih nakupov. Izkoristite kar 25 % popust, ki velja za spletne nakupe in nakupe v naših trgovinah.

Septembra je čas, da vaš dom pripravite na hladno obdobje, ki prihaja. Zamenjajte odejo ali vzglavnik, osvežite spalnico z novo posteljnino in popestrite dom z raznimi dodatki, pri tem pa ne pozabite na vaše najmlajše. Izkoristite 25 % popust in poskrbite za prijetne jesenske noči!

25 % popust velja le 88 ur z začetkom v sredo, 9.9.2020 ob 8. uri in s koncem v soboto, 12.9.2020 ob polnoči.

Odeje -25%
Vzglavniki -25 %
Posteljnina -25 %

 

Posteljnina -25 %
Nadvložki -25 %
Izdelki za dom -25 %

 

Popust velja samo še:

 

 

25 % popust velja na vse izdelke blagovne znamke Odeja v vseh trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini odeja.si. Popust vam bomo obračunali na blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu zaščitnih mask, darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu.

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Cenim vaš trud pri zavijanju in pošiljanju. Vzglavnik je odličen.

Anže

Vaše izdelke kupujem že dolgo in sem z njimi vedno zelo zadovoljna. Še naprej vam želim uspešno poslovanje in čimveč zadovoljnih strank.

Marjeta

Čudovita posteljnina in zelo prijeten material, ki je tudi enostaven za vzdrževanje. Še omenim, da sem bila prijetno presenečena nad ličnim paketom in spremnim pismom, kar daje osebno noto sicer neosebnemu internetnemu nakupu. Hvala.

Renata

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja