Majski popust: 20 % popust na vse izdelke Odeja

Izkoristite 20 % majski popust na vse naše izdelke: posteljnino, odeje, vzglavnike, otroške in dekorativne izdelke ter nadvložke. Poskrbite za prijetne noči s kakovostnimi izdelki slovenske izdelave in izkoristite popust še danes! Za spletne nakupe nad 20 € je poštnina brezplačna.

Pogoji za popust

20 % popust velja od 10. do 20.maja 2024 v vseh trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini odeja.si. Popust vam bomo obračunali na blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu.

 

odeje
vzglavniki
posteljnina
otroška posteljnina
okrasni dodatki
nadvložki

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Cenim vaš trud pri zavijanju in pošiljanju. Vzglavnik je odličen.

Anže

Vaše izdelke kupujem že dolgo in sem z njimi vedno zelo zadovoljna. Še naprej vam želim uspešno poslovanje in čimveč zadovoljnih strank.

Marjeta

Čudovita posteljnina in zelo prijeten material, ki je tudi enostaven za vzdrževanje. Še omenim, da sem bila prijetno presenečena nad ličnim paketom in spremnim pismom, kar daje osebno noto sicer neosebnemu internetnemu nakupu. Hvala.

Renata

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja