Dan odprtih vrat 2018 z ogledi proizvodnje

Dan odprtih vrat  2018 z ogledi proizvodnje
image_blog

Že skoraj tradicionalno smo v mesecu maju organizirali Dan odprtih vrat s popusti do -50 % ter ogledi proizvodnje. Odejine izdelke: odeje, vzglavnike, posteljnino, nadvložke, otroške izdelke in dekorativne izdelke za vaš dom ste lahko na ta dan kupili do kar -50 % ugodneje. Vsem, ki ste bili od Škofje Loke nekoliko oddaljeni, pa smo v naših trgovinah ponudili 30 % popust, v spletni trgovini pa 20 % popust. Za nami je tako odličen vikend številnih ugodnosti!

V Škofji Loki smo vrata odprli ob 8.30 uri, ko nas je lepo spremljalo sonce. Naše stojnice so bile polno zapolnjene. Izbirali in kupovali ste izdelke za zdrav spanec: od zelo toplih do lahkih odej, vzglavnikov različnih polnil, nadvložkov ter dekorativnih in otroških izdelkov.


Na voljo je bilo tudi nešteto različnih barv in vzorcev naše priljubljene posteljnine iz satena iz kolekcij Fantasia, Linia, Rosa, Arabella, Pikapoka, Basic in Harmony.

Tržnica je bila čez celoten dan odlično obiskana.

Od 10. do 12. ure ste se lahko sprehodili čez našo proizvodnjo. Ob vhodu vas je pozdravila direktorica Odeje, mag. Melita Rebič ter vam razkrila 86-letno zgodovino podjetja Odeja. V proizvodnji smo vam pokazali načine izdelave naših izdelkov ter spoznavali različna polnila za odeje in vzglavnike. Navdušeni ste bili predvsem nad kapokom, ki je med polnili eno izmed naših zadnjih novosti.

V proizvodnji ste lahko videli tudi kako naša Jolanda spretno zloži rjuho z elastiko. Skrivnost je v tem, da rjuho na začetku primemo na robovih. Vabljeni k ogledu videoposnetka.

Vsakemu udeležencu vodenega ogleda smo ob koncu podarili praktično in vsestransko torbico, ki je v sebi skrivala prav posebno sporočilo. Ste ga prebrali?

Na Dnevu odprtih vrat smo prav tako podarili vrhunsko srednje toplo odejo Medico Lux simpatični punci Meti, ki je pravilno odgovorila na nagradno vprašanje na Radiu Sori. Iskrene čestitke!

Cel dan je na veliki razprodaji potekala nagradna igra, v katerem smo izžrebanki Mariji Sukič povrnili stroške nakupa. Čestitamo!



Ste bili v soboto pri nas v Odeji? Kako ste se imeli?

Kaj pravite na udobje, ko ideje in nasveti za urejanje doma padejo v vaš nabiralnik? Zaupajte nam naslov in jih dobite.