Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 05 630 18 52

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Vzglavnik Grafiti Soft - Rdeča

Mehak vzglavnik za vse oblike počitka

Za spanje, za branje in za igrivo sanjarjenje
Vzglavnik odlikuje prevleka s prešitjem v obliki kameleona. Izdelana je iz posebno prijetne in trpežne tkanine živahne barve. Vzglavnik lahko uporabljate tudi brez posteljnine in ne samo na postelji. Zaradi svoje višine je čudovita opora za branje v postelje, poležavanje na kavču, sanjarjenje v naslanjaču.


Velikost: 62x62 cm

Zaloga: Na zalogi

Cena:

Redna cena: 60,40 €

Akcijska cena 30,20 €

-+
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Klinično preizkušeno polnilo
V polnilu prevleke je posebno polnilo Fell-Well, prešito v obliki kameleona. Prevleka je oblečena čez jedro polnjeno s silikoniziranimi poliestrnimi kroglicami, ki ustvarjajo mehko in primerno kompaktno polnilo. Kroglice klinično preizkušeno preprečujejo vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov v vzglavniku, zato vzglavnik toplo priporočamo občutljivim, alergikom in astmatikom.

 

Pralen in prilagodljiv
Vzglavnik lahko perete 40°C. Po pranju ga dobro pretresite in poravnajte ter pred ponovno uporabo popolnoma posušite na ravni površini. Všita zadrga v prevleki vzglavnika vam omogoča, da iz vzglavnika vzamete in kasneje spet dodate polnilo ter s tem svojim potrebam prilagodite njegovo višino oz. mehkobo.

 

Kolekcija Odeja Design
Vzglavnik je del posebne kolekcije Odeja Design, za katero so značilni certificirani prestižni materiali ter vrhunsko oblikovanje in izdelava. Kolekcija vključuje prešite odeje, klasične vzglavnike, ležišča in nadležišča. Vsak od teh izdelkov je zelo poseben in narejen za tiste, ki prisegajo na najboljše.

Tkanina prešite prevleke:
35% bombaž, 65% poliester
Polnilo prešite prevleke:
100% silikoniziran poliester Hollow
Polnilo vzglavnika:
100% silikoniziran poliester Air-Flex kroglice

Priporočamo vam