Vzglavnik Wool Soft

Mehak vzglavnik, polnjen z ovčjo volno

Uživajte v prijetni naravni mehkobi
Ovčja volna in bombaž ustvarjata prijetno in svežo spalno klimo. Lahka in zračna Feel-Well vlakna dodatno prispevajo k udobnosti volnenega polnila v prešiti prevleki. Vzglavnik odlikujeta pravljična mehkoba in voljnost, ki vam bosta omogočila celovito sprostitev telesa. 

SKU
25604

Zagotovite si sanjsko mikroklimo
Ovčjo volno in bombaž odlikuje dobra sposobnost odvajanja vlage, zato vzglavnik priporočamo vsem, ki ste nagnjeni k nočnemu potenju. Obenem pa ustvarja nežno naravno toploto, ki jo cenijo predvsem revmatiki.

 

Čudovita sestava vzglavnika
Ovčja volna ustvarja pravljično udobje: ustvari ravno prav toplote glede na sobno in telesno temperaturo, ima izredno sposobnost akumulacije toplote ter odlično odvaja vlago. Zaradi visoke vsebnosti lanolina je ovčja volna samočistilna in se nanjo ne veže umazanija - za ohranjanje njene svežine je dovolj redno pretresanje in zračenje.
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.
Nadvse prijetna Feel-Well vlakna vzglavniku dajejo pravljično voluminoznost, mehkobo in zračnost.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z odejo in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePranje izdelka ni dovoljeno, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Stopnja mehkobeMehak vzglavnik
Sestava

Tkanina prešite prevleke: 100% bombaž

Polnilo prešite prevleke: 90% ovčja volna, 10% Feel-Well vlakna

Polnilo: 100% Air-Flex kroglice

KakovostEko Tex_1, Natur
PodnaslovMehak vzglavnik, polnjen z ovčjo volno

Tkanina prešite prevleke: 100% bombaž

Polnilo prešite prevleke: 90% ovčja volna, 10% Feel-Well vlakna

Polnilo: 100% Air-Flex kroglice

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!