Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-15h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Odeja Organic Wool Medium

Srednje topla odeja iz 100 % organske ovčje volne

Uživajte v popolnoma naravni toploti
100 % organska volna je izredno prilagodljivo vlakno. Glede na letni čas in vašo telesno temperaturo ustvari ravno prav toplote in jo enakomerno razporedi po celem telesu. Organska volna je odporna proti plesni in dobro odvaja vlago. Odeja ima trakove, ki vam omogočajo, da skupaj zvežete dve odeji in tako ustvarite eno toplejšo.

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 138,70 €

Akcijska cena 124,83 €

* potrebna polja

Redna cena: 138,70 €

Akcijska cena 124,83 €

-+
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Čudovito naravno udobje
Samočistilna sposobnost in pralnost organske volne omogočata, da odeja dolgo ohranja svojo svežino. Idealna je za vse, ki prisegate na ekološki in zdrav način življenja, vas ponoči rado zebe ali ste nagnjeni k nočnemu potenju.

 

Spoznajte pozitivno energijo organske volne
Organska volna z GOTS certifikatom je pridobljena na docela ekološki in živalim prijazen način: ovce se pasejo na pašnikih, ki niso obdelani z umetnimi gnojili, pesticidi ali insekticidi. Zdravje ovc je strogo nadzorovano in ne vključuje nepotrebnega zdravljenja z antibiotiki. Volna je strižena, očiščena in obdelana na izredno skrben način. Spanje z odejo Organic Wool Medium vam bo omogočilo popolnoma naravno sprostitev in vas napolnilo z energijo.

 

Poskrbite za svoje zdravje z izdelki Odeja Organic
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in posteljnino Organic. S povsem naravnim spalnim okoljem boste ustvarili pogoje za globok, osvežujoč spanec. Oglejte si katalog kolekcije >

 

Poskrbite za dolgotrajno udobje odeje
Tkanina iz 100 % organskega bombaža in polnilo iz 100 % organske volne imata mnoge prednosti in odlične lastnosti. Poskrbite, da vam bo odeja dolgo zagotavljala nadvse prijetno udobje. Oglejte si naša priporočila za ravnanje z njo > 

Tkanina:
100 % bombaž – organic, z GOTS certifikatom

Polnilo:
100 % ovčja volna – organic, z GOTS certifikatom (450 g/m²)

Priporočamo vam