Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Nadvložek Medical Protect

Nadvložek za zaščito pred pršicami v ležišču

Povečajte svoje udobje in spite brez pršic
Nadvložek Medical Protect je zelo uporabna dopolnitev in zaščita ležišča, še posebej za ljudi, ki vas mučijo alergije in astma. Izdelan je iz klinično testiranih materialov, ki zagotavljajo zaščito pred alergenimi mikroorganizmi v starem ležišču.
Zaradi čudovite kombinacije kompaktnosti in mehkobe močno poveča udobje spanja. Elastike omogočajo enostavno namestitev in ohranjanje položaja nadvložka na ležišču.

Zaloga: Na zalogi

55,78 €

* potrebna polja

55,78 €
-+
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Zaščite se pred pršicami v ležišču
Posebnost nadvložka Medical Protect sta vrhunska tkanina in polnilo, ki preprečujeta razvoj alergenih mikroorganizmov v njem. Tkanina nadvložka je mešanica bombaža in poliestra, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection, ki aktivno preprečuje razvoj pršic in škodljivih bakterij v njem. Polnilo je izdelano iz čudovito lahkih in mehkih Sensi-Care vlaken, ki klinično dokazano preprečujejo razvoj alergenih mikroorganizmov. Gosto prešitje zagotavlja, da bo mehko polnilo vedno ostalo na svojem mestu.

 

Uživajte v dolgotrajnem udobju in svežini.
Nadvložek lahko perete na 60°C. S tem sami dodatno poskrbite za večjo higieno ležišča in zdravo spanje brez alergenih mikroorganizmov.

 

Ustvarite spalno okolje, kjer ni prostora za pršice
Nadvložek je del posebne kolekcije Odeja Medical, ki vključuje izdelke iz vrhunskih materialov, ki zaradi svoje strukture in pralnosti na visokih temperaturah preprečujejo vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov v vaši postelji. Primerni so za ljudi, ki radi spite v zelo čistem spalnem okolju, vas mučijo alergije ali pesti astma. Oglejte si celotno kolekcijo Odeja Medical > 

 

Kaj vam priporoča alergolog
Pri snovanju kolekcije Odeja Medical smo sodelovali s priznanim alergologom in pulmologom dr. Mežnarjem, ki alergikom in astmatikom svetuje, da svoje spalno okolje celovito zaščitite pred vdorom pršic, plesni in bakterij. Z izdelki, ki ustvarjajo udobno in svežo spalno klimo, lahko učinkovito vplivate na zdravo in resnično sproščujoče spanje.
Preberite celotno priporočilo alergologa >

Tkanina:
48 % bombaž, 52 % poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection
Polnilo:
100 % poliester, Sensi-Care (200 g/ m²)

Priporočamo vam