Odeja Kapok Medium

Srednje topla odeja, polnjena s kapokom

Za razvajanje kože in sproščanje telesa
Kapok odeja je koži prijazna ter nudi odlično zračnost – zagotavlja optimalno prehajanje odvečne vlage v prostor brez obremenjevanja spalnega ozračja. Odeja je primerna za uporabo v ogrevanih prostorih v zimskem času ter v prehodnih obdobjih, priporočamo pa jo vsem, ki imate radi puhasto udobje.

Od 142,96 €
SKU
31743

Sprostite se v naravni lahkotnosti kapoka

Srednje topla odeja je sestavljena iz naravnih materialov, njen najboljši del pa se skriva v polnilu. Polnilo odeje vsebuje kapok, znan tudi kot svileni bombaž. Kapok je veličastno tropsko drevo in vlakno, katerega glavna lastnost je izjemna lahkotnost. Vlakna kapoka so namreč kar 8-krat lažja od bombaža in nudijo izjemno svilnato mehkobo, so naravni antialergik ter ne privlačijo prahu in pršic.

Tkanino odeje in del polnila predstavlja organski bombaž, ki je nepogrešljiv za vse, ki radi spite v zelo naravni, sveži in nežni spalni klimi.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji

Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur

Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >.

Več informacij
VzdrževanjeZelo blaga mehanska obdelava pri temperaturi do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Sušenje na ravni podlagi v senci, Previdno kemično čiščenje P, Profesionalno mokro čiščenje - zelo blag postopek
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž organic, z GOTS certifikatom

Polnilo:
70 % bombaž organic, 30 % kapok, 450 g/m2

KakovostEko Tex_1, Made in EU, Natur
PodnaslovSrednje topla odeja, polnjena s kapokom

Tkanina:
100 % bombaž organic, z GOTS certifikatom

Polnilo:
70 % bombaž organic, 30 % kapok, 450 g/m2