ODEJE, VZGLAVNIKI IN POSTELJNINA ORGANIC

Odkrijte čarobnost čiste narave z odejami, vzglavniki in posteljnino iz kolekcije Odeja Organic. Vsi izdelki so ustvarjeni iz 100 % organskega bombaža in volne, kar vam omogoča popolnoma naravno sprostitev in vas napolni z energijo. 

100 % organski bombaž in organska volna z GOTS certifikatom

Odeje, vzglavniki in posteljnina so v celoti izdelani iz organskih naravnih materialov. 

Organska merino volna je pridobljena na ekološki in živalim prijazen način, ki se pasejo na pašnikih brez umetnih gnojil, pesticidov ali insekticidov. Volna je strižena, očiščena in obdelana na skrben način, zato jo odlikujejo čudovita mehkoba, zračnost in voljnost. 100 % organska merino volna glede na vlago in temperaturo prostora kot uporabnika ustvarja ravno pravšnjo toploto, zato je primerna za vse letne čase. Odlično zadržuje toploto in enakomerno razporedi po celem telesu. Je izredno izolativna, zato je še posebej primerna za hladnejše prostore in noči za vse, ki vas rado zebe ali vas muči revmatizem.

Organski bombaž raste na ekološko obdelanih poljih brez umetnih gnojil, pesticidov ali insekticidov. Predelava bombažnih vlaken je strogo ekološka in ne vključuje strupenih kemikalij. 100 % organski bombaž je antialergijski in izredno prijazen do kože. Odlično absorbira in oddaja telesno vlago v prostor, zaradi svoje prav posebne strukture pa je čudovito zračen in lahkoten. Učinkovito prevaja toploto, zato poleti hladi, pozimi pa greje.

Spoznajte kolekcijo Organic

 

posteljnina organic

POSTELJNINA ORGANIC KARA

Posteljnina Kara je izdelana iz 100% nebeljenega organskega bombaža z GOTS certifikatom. 

odeje in vzglavniki organic

ODEJE ORGANIC

Odeje Organic ustvarijo ravno prav toplote glede na temperaturo in jo enakomerno razporedijo po celem telesu. 

otroški izdelki organic

IZDELKI ORGANIC ZA OTROKE

Naravna energija za najlepši otroški spanec. 

Za kolekcijo Organic smo pridobili GOTS certifikat

Zanje smo prejeli GOTS certifikat (Global Organic Textile Standard), ki sodi med zahtevnejše certifikate. Pri švicarski organizaciji IMOswiss AG - Global Organic Textile Standard smo pridobili certifikat GOTS, ki dokazuje vrhunsko kakovost kolekcije Odeja Organic, narejene iz 100 % organsko pridelanega bombaža in 100 % organsko predelane volne. Certifikat izkazuje zelo strogo kontrolo uporabe in predelave materialov ter preverja vse vidike poslovanja podjetja. Najpomembnejši vidik je kakovost vhodnih materialov za izdelke, skladiščenje in izdelava. Vsi parametri morajo biti izpolnjeni, da podjetje pridobi certifikat GOTS. Certifikat je veljaven eno leto in ga je potrebno vsako leto obnavljati.

Certifikat GOTS

  

Spoznajte kolekcijo Organic