Odeja Inlet Dreamfil Double

Dvojna odeja, primerna za vse letne čase

Tri odeje v eni
Odeja je primerna za uporabo v vseh letnih časih, saj je sestavljena iz dveh odej: Inlet Dreamfil Light in Inlet Dreamfil Medium odeje, ki sta speti skupaj z neti. Za toplejše letne čase lahko uporabljate lahko, v prehodnih obdobjih se pokrivate s srednje toplo odejo. Ko vam je res hladno, spnete obe odeji skupaj in uživate v njuni toploti.

Od 266,27 €
SKU
27181

Sanjska zračnost in mehkoba tudi za občutljive
Odeja je izdelana iz 100 % bombažnega inleta, ki je mehak in zelo prijeten na dotik. Polnjena je s čudovito mehkim polnilom Dreamfil, ki je zračen, mehak, topel in lahkoten. Odejo priporočamo vsem, ki imate radi puhasto udobje, pa zaradi preobčutljivosti ne smete spati s pernato odejo. Primerna je tudi za alergike in astmatike.

 

Kolekcija ODEJA
Odeja je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
Vzdrževanje Previdno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž - inlet

Polnilo:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 150 g/m2 + 300 g/ m2

Kakovost Eko Tex_1, Made in EU, Primerno za Astmatike in Alergike
Podnaslov Dvojna odeja, primerna za vse letne čase

Tkanina:
100 % bombaž - inlet

Polnilo:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 150 g/m2 + 300 g/ m2