Odeja Organic Lux Wool Medium

Srednje topla odeja z organskim bombažem in volno

Zaspite v objemu narave
Odeja je narejena iz najkvalitetnejšega 100 % bombaža in volne iz organske predelave. Polnilo je iz 100 % organske volne, ki ustvarja prijetno toplo spalno klimo. Glede na vlago in temperaturo prostora in uporabnika regulira toploto, zato je volna primerna za vse letne čase. Je izredno izolativna, zato je primerna za hladnejše prostore in noči, za vse tiste ki jih rado zebe ali muči revmatizem. 

Od 166,25 €
SKU
31923

Čudovito naravno udobje
Samočistilna sposobnost in pralnost organske volne omogočata, da odeja dolgo ohranja svojo svežino. Idealna je za vse, ki prisegate na ekološki in zdrav način življenja, vas ponoči rado zebe ali ste nagnjeni k nočnemu potenju.

 

Spoznajte pozitivno energijo organske volne
Organska volna z GOTS certifikatom je pridobljena na docela ekološki in živalim prijazen način: ovce se pasejo na pašnikih, ki niso obdelani z umetnimi gnojili, pesticidi ali insekticidi. Zdravje ovc je strogo nadzorovano in ne vključuje nepotrebnega zdravljenja z antibiotiki. Volna je strižena, očiščena in obdelana na izredno skrben način. Spanje z odejo Organic Wool Medium vam bo omogočilo popolnoma naravno sprostitev in vas napolnilo z energijo.

 

Poskrbite za svoje zdravje z izdelki Odeja Organic
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in posteljnino Organic. S povsem naravnim spalnim okoljem boste ustvarili pogoje za globok, osvežujoč spanec.

 

Poskrbite za dolgotrajno udobje odeje
Tkanina iz 100 % organskega bombaža in polnilo iz 100 % organske volne imata mnoge prednosti in odlične lastnosti. Poskrbite, da vam bo odeja dolgo zagotavljala nadvse prijetno udobje. Oglejte si naša priporočila za ravnanje z njo > 

Več informacij
VzdrževanjeZelo blaga mehanska obdelava pri temperaturi do 30°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Sušenje na ravni podlagi v senci, Previdno kemično čiščenje P, Profesionalno mokro čiščenje - zelo blag postopek
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž perkal organic z GOTS certifikatom

Polnilo:
100 % volna organic z GOTS certifikatom, 300 g/m2

KakovostGOTS, Made in EU, Eko Tex_Organic
PodnaslovSrednje topla odeja z organskim bombažem in volno

Tkanina:
100 % bombaž perkal organic z GOTS certifikatom

Polnilo:
100 % volna organic z GOTS certifikatom, 300 g/m2