Odeja Camelfil N Extra

Prestižna odeja, polnjena z dlako mongolske kamele

Uživajte v kraljevskem udobju čez celo leto
Dovršena kombinacija prestižne dlake mongolske kamele in vrhunske bombažne tkanine ustvarja čarobno udobje. Odeja je čudovito topla, prijetno mehka in voljna. Enakomerna razporeditev toplote po celem telesu vam bo zagotovila sanjsko sprostitev in omogočila globok spanec.

Od 363,11 €
SKU
17712

Spoznajte izjemno prilagodljivost kamelje dlake
Dlaka mongolske kamele slovi po svoji izredni sposobnosti regulacije toplote, zato odeja ustvarja ravno pravšnjo toploto glede na uporabnika in spalni prostor. Kamelja dlaka je tudi zelo izolativna, zato ustvarjeno toploto učinkovito zadržuje in odeja vas prijetno greje celo noč. Odejo priporočamo vsem, ki si želite investirati v zdravo spanje in obenem radi spite v popolnoma naravni spalni klimi v vseh letnih časih.

 

Zakaj je kombinacija bombaža in kamelje dlake tako posebna
Dlaka mongolske kamele sodi med najprestižnejša vlakna in ustvarja sanjsko udobje: je zračna, ne zadržuje vlage, ne ustvarja statične elektrike in ne draži kože. Njeni najbolj izraziti posebnosti sta visoka prilagodljivost in izolativnost, zaradi česar je primerna za vse letne čase. Ustvarja namreč ravno prav toplote glede na sobno in telesno temperaturo, toploto pa enakomerno razporedi po celem telesu.
Bombaž, iz katerega je izdelana tkanina odeje, je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePranje izdelka ni dovoljeno, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100% bombaž
Polnilo:
100% kamelja dlaka (400 g/m²)

KakovostEko Tex, Volna Merino kvalitete
PodnaslovPrestižna odeja, polnjena z dlako mongolske kamele

Tkanina:
100% bombaž
Polnilo:
100% kamelja dlaka (400 g/m²)