Odeja Wool Medium

Srednje topla odeja, polnjena z ovčjo volno

Uživajte v naravni toploti ovčje volne
Ovčja volna in bombaž ustvarjata toplo in obenem svežo spalno klimo. Lahka in zračna Feel-Well vlakna dodatno prispevajo k mehkobi in voljnosti volnenega polnila. Odeja vas nežno objema in vam omogoča sproščeno spanje.

SKU
25594

Sproščujoča spalna klima
Odejo odlikujeta zračnost in dobra sposobnost odvajanja vlage, zato preprečuje nočno potenje. Obenem pa izredno učinkovito in enakomerno akumulira toploto, ki vas bo sprostila in napolnila z energijo. Odeja je odlična za revmatike in vse, ki vas rado zebe.

 

Popolna kombinacija bombaža in ovčje volne
Ovčja volna ustvarja pravljično udobje: ustvari ravno prav toplote glede na sobno in telesno temperaturo, ima izredno sposobnost akumulacije toplote ter odlično odvaja vlago.
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.
Nadvse prijetna Feel-Well vlakna pa še dodatno povečujejo zračnost in prispevajo k čudoviti ter dolgotrajni mehkobi odeje.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
VzdrževanjePranje izdelka ni dovoljeno, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina:
100% bombaž

Polnilo:
90% ovčja volna, 10% Feel-Well vlakna (300 g/m²)

KakovostEko Tex_1, Natur
PodnaslovSrednje topla odeja, polnjena z ovčjo volno

Tkanina:
100% bombaž

Polnilo:
90% ovčja volna, 10% Feel-Well vlakna (300 g/m²)