Otroške odeje
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

8 elementov

na stran
 1. Otroška odeja Bamboo Medium Mini

  Srednje topla otroška odeja z bambusovimi vlakni

  Od 43,92 €
 2. Otroška odeja Medical Light Mini

  Poletno odeja iz vrhunskih materialov za občutljive otroke

  Od 40,44 €
 3. Otroška odeja Medical Medium Mini

  Srednje topla odeja iz vrhunskih materialov za občutljive otroke

  Od 45,99 €
 4. Otroška odeja Cirrusfil Light

  Poletno lahka odeja za otroke, nagnjene k potenju

  Od 43,33 €
 5. Odeja Organic Cotton Light Mini

  Lahka otroška poletna odejica iz 100% organskega bombaža

  Od 53,19 €
 6. Otroška odeja Pikapoka NATUR - turkizno/rjava

  Poletno lahka, pisana odeja za otroke

  Od 46,37 €
 7. Otroška odeja Pikapoka NATUR - zeleno/rjava

  Poletno lahka, pisana odeja za otroke

  Od 46,37 €
 8. Otroška odeja Pikapoka NATUR - Rdeče/Rjava

  Poletno lahka, pisana odeja za otroke

  Od 46,37 €
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

8 elementov

na stran

Posebne otroške odeje za občutljive

Kakovosten spanec je izjemno pomemben za vsakdanje počutje otrok. Zagotovimo ga z optimalnimi pogoji (temperatura, tema, čisto okolje), med katere spada tudi izbira prave odeje.

Prave dimenzije, toplotne karakteristike in materiali so ključni dejavniki, ko izbirate novo otroško odejo za vašega malčka. Izbira prave odeje za otroke je še posebej pomembna za bolj občutljive (alergike, astmatike). Posebej zanje smo zato oblikovali kolekcijo Medical, v kateri najdete tudi otroške odeje, namenjene posebej alergikom in astmatikom. Odlikujeta jih vrhunska tkanina in polnilo, ki klinično testirano preprečujeta razvoj mikroorganizmov. Da bo vedno čista in sveža, jo lahko brez skrbi operete na 60°C. Nasvet: Če je vaš otrok občutljiv na pršice, vas bo morda zanimal tale nasvet. Pršice pri temperaturi pod 0°C odmrejo. Zato vam priporočamo, da otroško odejo, vzglavnik in ležišče občasno izpostavite temperaturam pod 0°C. Pozimi postavite ležišče ven, na prosto, odeje in vzglavnike pa lahko za čez noč postavite v zmrzovalnik.

Odeje za otroke iz organskih in naravnih materialov

Če prisegate na naravne materiale, boste popolno otroško odejo našli znotraj kolekcij Natur in Organic. Vrhunski naravni in organski materiali bodo ustvarili naravno spalno klimo za osvežujoč spanec vašega malčka. Od naravnih materialov lahko izbirate med bambusom in bombažem, če pa želite organske materiale, vam priporočamo otroško odejico iz 100 % organskega bombaža (s prestižnim GOTS certifikatom).

Lahka in barvna poletna otroška odeja iz naše kolekcije

V toplih poletnih mesecih tudi za otroke svetujemo odejo, ki je lahka in zračna. Prav s tem namenom smo zasnovali otroško odejo Pikapoka, za katero je značilen igriv potisk pikic in živahne barve. Narejena je 100 % bombaža, zato jo lahko otroci v toplejši polovici leta uporabljajo tudi brez posteljnine. Ta otroška odeja je zelo priročna tudi za na pot, saj jo lahko brez skrbi operete v pralnem stroju.