Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Odeja Bamboo Medium

Srednje topla odeja iz tkanine z vlakni bambusa

Sprostite se v zračnosti bambusa
Bambusova vlakna imajo prav posebne lastnosti: so antibakterijska, izjemno prijazna do kože, zračna in zato odlično dopolnjujejo ugodne učinke bombaža v polnilu. Odeja ustvarja prijetno in zdravo spalno klimo, v kateri boste nebeško spali.

Zaloga: Na zalogi

101,41 €

* potrebna polja

101,41 €
-+
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Naj vam bo prijetno toplo brez potenja
Bambusova vlakna ne pregrevajo telesa in učinkovito odvajajo telesno vlago v prostor. Voluminozna Feel-Well vlakna slovijo po svoji zračnosti in voljnosti. Odeja je zato prijetno mehka in ustvarja odlične pogoje za brezskrbno spanje v prijetno sveži spalni klimi. Priporočamo vsem, ki vam je rado vroče ali se ponoči močneje potite.

 

Dolgotrajna svežina
Ko se odeja umaže ali jo želite osvežiti, jo preprosto operete. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Vrhunska kombinacija bambusa in bombaža
Bambusova vlakna so antibakterijska in hidrofilna, izjemno prijazna do kože ter zračna. Zanje je značilno, da ne akumulirajo toplote in ne zadržujejo pršic. Spalna klima, ki jo ustvarjajo bambusova vlakna, je prijetno sveža in so priporočljiva za vse, ki jim je ponoči rado vroče.
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.
Nadvse prijetna Feel-Well vlakna pa še dodatno povečujejo zračnost in prispevajo k čudoviti ter dolgotrajni mehkobi odeje.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z vzglavnikom in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Tkanina:
50 % bambus, 50 % bombaž
Polnilo:
90 % bombaž, 10 % Feel-Well vlakna (450 g/m²)

Priporočamo vam