Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Posteljnina Arabella - Smetana

Prevleka za odejo in vzglavnik(a)

Spoznajte čarobno eleganco skandinavskega dizajna
Posteljnina Arabella je unikaten preplet skandinavskega dizajna in preverjene Odejine odličnosti.
Izdelana je iz vrhunskega 100% bombažnega satena, ki ga odlikujejo zračnost, mehkoba in voljnost. Posteljnina izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor in tako pripeva k nadvse prijetni zračni klimi.
Kolekcijo Arabella smo izdelali v sodelovanju s Terhi Laine iz finskega oblikovalskega studia Kelkka. S trendovskim vzorcem in prelepimi barvami boste iz svoje spalnice ustvarili vabljivo moderen in svetovljansko eleganten prostor.

Zaloga: Ni na zalogi

69,91 €
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Odlično za občutljive in skrbne
Posteljnina je izdelana iz vrhunske 100% satenaste tkanine, ki je izredno nežna do kože, hidrofilna in mehka. V polnilu so čudovito zračna in voljna Feel-Well vlakna, ki prispevajo k vsestranski uporabnosti pregrinjala.
Posteljnina ima Öko-Tex certifikat razred I in je pralna na 60°C, zato jo priporočamo vsem, ki imate občutljivo kožo, ste nagnjeni k alergijam ali astmi. Odlična je za vse, ki se zavedate dobrega vpliva odlične posteljnine na spanje.

 

Preprosto do trendovske preobrazbe spalnice
Kolekcijo Arabella sestavljajo satenaste prevleke za odeje in vzglavnike, okrasni satenasti vzglavniki in okrasna satenasta pregrinjala. Predlagamo vam, da posteljo uredite s posteljnino, posteljnim pregrinjalom in okrasnimi vzglavniki Arabella. Ustvarili boste nadvse mehko in vabljivo posteljo ter prispevali k modernemu videzu svoje spalnice.

 

Studio Kelkka in kolekcija Arabella
Kolekcije satenaste posteljnine Odeja slovijo po svojem trendovskem in unikatnem dizajnu. Kolekcijo Arabella smo izdelali v sodelovanju s finskim studiem Kelkka, ki ga z nami povezuje njihovo poslanstvo: ustvariti srečnejši in barvitejši svet. Verjamemo, da bo harmonija modernega vzorca in lepih barv, skandinavskega dizajna in Odejine odličnosti prispevala k temu, da bo s kolekcijo Arabella vaš dom izžareval nadvse prijetno modernost.
Oglejte si celotno kolekcijo Arabella > 
Pobrskajte po katalogu kolekcije Arabella >

Tkanina
100% bombaž – saten »easy-care«