Napenjalna rjuha Mina LUX Extra – siva

Bombažna rjuha z elastiko

Nežna in prijetna rjuha v skrbno izbranih prefinjenih barvah
Rjuha je izdelana iz vrhunskega enobarvnega bombaža, ki je do kože prijazen in ji dovoli, da diha. Kakovost niti in poseben postopek izdelave zagotavljata voljno in trpežno rjuho, enostavno za vzdrževanje. Rjuha je na voljo v štirih naravnih barvah, ki bodo odlično dopolnile izbrano posteljnino v vaši spalnici.

SKU
29561

Odličnost je v preprostosti
Namestitev rjuhe je zelo preprosta in da tudi ob intenzivni uporabi ohranja svoje lastnosti. Barve so prijazne do okolja in do ljudi ter izjemno obstojne.

 

Primerna za alergike in astmatike
Rjuha predstavlja odlično zaščito ležišča in posteljnine pred umazanijo, saj je pralna pri 60 °C. S tem lahko vzdržujete čistočo na visoki ravni, vaše spalno okolje pa bo lahko konstantno sveže. Izbrani materiali in pralnost zagotavljajo, da je primerna tudi za alergike in astmatike.

 

Odlična za ležišča visoka 30 cm
Odlična tkanina in elastika zagotavljata, da je rjuha primerna tudi za ležišča do višine 30 cm. 

 

Prefinjena barvitost
Rjuha Mina LUX Extra je na voljo v štirih izbranih barvah: beli, krem, rjavi in sivi. Barvno se odlično ujemajo z ostalo Odejino posteljnino. Oglejte si vse barve. >

 

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
SestavaTkanina
100% bombaž
KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovBombažna rjuha z elastiko
Tkanina
100% bombaž