Ravna rjuha
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

4 elementov

na stran
 1. Ravna rjuha Sara – krem

  Satenasta ravna rjuha

  Od 56,87 €
 2. Ravna rjuha Sara – bela

  Satenasta ravna rjuha

  Od 44,66 €
 3. Ravna rjuha Sara – rjava

  Satenasta ravna rjuha

  Od 44,66 €
 4. Ravna rjuha Sara – marelica

  Satenasta ravna rjuha

  Od 44,66 €
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

4 elementov

na stran

Ravna rjuha nudi številne možnosti uporabe

Ravna rjuha je zaradi svoje prilagodljivosti izjemno uporabna za različne priložnosti. Tako kot skoraj vsa naša posteljnina so tudi ravne rjuhe narejene iz 100 % bombažnega satena. Gre za mehko tkanino iz 100 % bombaža, ki je izjemno lahka in prijetna na otip.

 

Ravna rjuha je nepogrešljiv element vsakega doma, saj jo lahko uporabljate na številne različne načine:

 • Ravna rjuha za ležišče

Ravno rjuho lahko uporabite kot klasično rjuho za ležišče. Ker nima elastike, jo lahko uporabite za različno velika in visoka ležišča, pa tudi za ležišča nepravilnih oblik (npr. kavč, napihljiva blazina …). Povečajte udobje in poskrbite za prijetno spanje na mehkem bombažnem satenu!

 • Kot zgornja rjuha za postiljanje

Če imate radi urejen videz vaše postelje, jo lahko pogrnete z ravno rjuho in s tem pričarate elegantno vzdušje v vaši spalnici. Nežen lesk bombažnega satena bo poskrbel za prijeten, uglajen izgled.

 • Za pokrivanje v toplih poletnih nočeh

Pomislite na poletje in vročino, ki tudi ponoči ne popusti. V takšnih nočeh je vsaka odeja pretopla, zato vam priporočamo pokrivanje z ravno rjuho, ki bo s svojo mehkobo in zračnostjo poskrbela za prijetno spanje in naravno udobje.

 • Savna, potovanja in vse ostalo

Seveda pa rjuhe brez elastike niso uporabne le v spalnici. Se odpravljate v savno? Odhajate na potovanje? Potrebujete senco na plaži? Iščete popolno in uporabno darilo? Odgovor poznate.