Posteljnina Allegra – roza

Nova kolekcija bombažno-satenaste posteljnine

S posteljnino Allegra bo vaša spalnica zasijala v povsem drugačni luči. Skrbno izbrani barvni odtenki v kombinaciji s potiskom čipke predstavljajo zadržano in ravno prav dinamično eleganco.

Posteljnina iz bombažnega satena nudi izjemen občutek udobja, unikaten dizajn pa bo poskrbel za prefinjeno vzdušje v vaši spalnici. Je obojestranska, všita zadrga pa vam bo pomagala, da boste odejo in vzglavnik lahko preoblekli hitro in preprosto.

Od 76,90 €
SKU
33054

Allegra – prefinjena kolekcija skrbno izbranih barv s potiskom brezčasne čipke

Kolekcija Allegra predstavlja spoj sodobnega s tradicionalnim; izbrane barve se prepletajo z brezčasnim vzorcem čipke, s čimer nastane dinamična, a še vedno elegantno zadržana kombinacija.

Ustvarjena je za vse, ki cenite kakovostno izdelavo, dovršen izgled in mehkobo vrhunskega bombažnega satena.    

 

Odlična za zahtevne in občutljive
Kolekcija Allegra je ustvarjena iz vrhunskega 100 % bombažnega satena, ki se ponaša s certifikatom Öko-Tex razred I. Tkanina, obdelana s tehnologijo Easy-care, omogoča preprosto vzdrževanje, pranje na 60⁰C pa mirno spanje tudi tistim z občutljivo kožo, alergijami in astmo.

 

Kolekcija Allegra
Posteljnina, pregrinjala za posteljo in okrasni vzglavniki Allegra bodo poskrbeli, da bo vaša spalnica ali dnevna soba poslej sijala v novi luči.
Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
Vzdrževanje Beljenje ni dovoljeno, Kemično čiščenje P, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Pranje do 60°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«

Kakovost Eko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
Podnaslov Nova kolekcija bombažno-satenaste posteljnine

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«