Posteljnina Fantasia – rdeča

Sveža rdeče-oranžna posteljnina

Oranžne rože v kombinaciji z rdečimi, zelenimi in turkiznimi okroglimi oblikami bodo v vašo spalnico prinesle sadno svežino, ki spominja na poletje. Njena energija bo prišla do izraza v spalnicah s preprostim videzom in razgledom na vrt, ki bo zaokrožil celoto z nežno zeleno barvo.

Od 76,90 €
SKU
29132

Fantazijsko zaokrožene cvetlice
Za kolekcijo Fantasia so značilne čudovite okroglolične cvetlice prepletene v ponavljajoč živahen vzorec. Posteljnina, pregrinjala za posteljo in okrasni vzglavniki spalnico in dnevno sobo napolnijo s fantazijsko lepoto živih barv in zaokroženih oblik.

 

Odlična za občutljive in prijazna do okolja
Tkanina posteljnine je bombažni saten, obdelan s tehnologijo Easy-care, ki preprosto vzdržujete. Posteljnina ima Öko-Tex certifikat razred I, zato jo priporočamo tudi tistim, ki imate občutljivo kožo, ste nagnjeni k alergijam ali astmi. Za preprosto menjavanje posteljnine smo všili zadrgo.

 

Fantazijska mehkoba vsako noč
Posteljnina je zelo prijetna na dotik in s svojo fantazijsko mehkobo bo vaša spalnica vsako noč prava oaza mirnega in zdravega spanja.

 

Barve potiska so prijazne do okolja in do ljudi ter izjemno obstojne.

Posteljnino lahko perete na 60 ⁰C, zato je primerna tudi za najobčutljivejše, alergike in astmatike.

Posteljnina se zapenja za zadrgo.

Več informacij
Vzdrževanje Beljenje ni dovoljeno, Kemično čiščenje P, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Pranje do 60°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi
Sestava

Tkanina izdelka:
100 % bombaž – saten »easy-care«

Kakovost Eko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
Podnaslov Sveža rdeče-oranžna posteljnina

Tkanina izdelka:
100 % bombaž – saten »easy-care«

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!