Posteljnina Savana – rdeča

Podaljšane dimenzije 220x140 cm in 220x200 cm

Ognjenost, energičnost in pozitivnost rdeče zelo pritajeno umirja kombinacija sive in bele. Listnat vzorec na vzglavnikih pa zaokrožuje celoten videz, ki bo v vašo spalnico prinesel pravo energijo in samozavest.

Posteljnina iz bombažnega satena je izjemno mehka, unikaten dizajn pa bo poskrbel za prefinjeno vzdušje. Všita zadrga vam bo pomagala, da boste odejo in vzglavnik lahko preoblekli hitro in preprosto.

Odejin nasvet: dopolnite celoten videz posteljnine še z vzglavniki v izbranih barvnih kombinacijah iz naše kolekcije Bali.

Od 102,47 €
SKU
30060

Savana – življenje v čudovitem listnatem prepletu skrbno izbranih barv
Za kolekcijo Savana je značilen čudovit naravni preplet v skrbno izbranih barvnih kombinacijah – po eni strani simpatično razigrane, po drugi uglajeno zadržane. Z novo kolekcijo združujemo izjemen občutek udobja in čudovite motive, ki bodo spremenili vaš spalni prostor.

 

Odlična za zahtevne in občutljive
Kolekcija Savana je ustvarjena iz kakovostnega 100 % bombažnega satena s certifikatom Öko-Tex razred I. Tkanina, obdelana s tehnologijo Easy-care, omogoča preprosto vzdrževanje, pranje na 60⁰C pa mirno spanje tudi tistim z občutljivo kožo, alergijami in astmo. Posteljnina se zapenja na zadrgo.

Ustvarili smo jo za vse ljubitelje barv in za vse, ki imate v spalnici radi mehkobo vrhunske tkanine ter opazen in unikaten dizajn.

 

Kolekcija Savana
Posteljnina, pregrinjala za posteljo in okrasni vzglavniki Savana bodo poskrbeli, da bo vaša spalnica ali dnevna soba poslej sijala v drugačni luči.
Oglejte si celotno kolekcijo Savana. >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
Sestava

Tkanina izdelka:
100 % bombaž – saten »easy-care«

KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovPodaljšane dimenzije 220x140 cm in 220x200 cm

Tkanina izdelka:
100 % bombaž – saten »easy-care«