Ste že izkoristili praznični 20 % popust na vse izdelke Odeja? Preverite ponudbo!
Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Ravna rjuha Sara – krem

Satenasta ravna rjuha

Čarobnost satena
Ko boste enkrat spali na satenu, boste težko spali na čem drugem. Izjemno prijetna, mehka in lahkotna tkanina deluje kot druga koža. Rjuhe priporočamo vsem, ki, tako kot mi, verjamete, da je zdravo spalno okolje osnova za resnično sproščujoč počitek.


Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 40,60 €

Akcijska cena 32,48 €

* potrebna polja

Redna cena: 40,60 €

Akcijska cena 32,48 €

-+
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Odličnost je v preprostosti
Rjuho smo izdelali tako, da je njena uporaba zelo preprosta in da tudi o intenzivni uporabi ohranja svoje lastnosti. Perete jo lahko na 60°C in sušite v sušilnem stroju. Barve so prijazne do okolja in do ljudi ter izjemno obstojne. Če želite povečati lesk satena, jo lahko tudi zlikate.

Zaradi vseh teh lastnosti rjuho toplo priporočamo najobčutljivejšim, alergikom in astmatikom.

 

Primerna za vsa ležišča
Odlična tkanina rjuhe in njena ravnost zagotavljata, da je rjuha primerna za vsa ležišča – ne samo, da jo lahko uporabite kot klasično rjuho, temveč tudi z njo pokrijete sedežno blazino in vsa druga ležišča. V vročih poletnih nočeh se lahko z njo tudi pokrijete.

 

Kako izbrati pravo rjuho
Tudi najlepša posteljnina izgubi privlačnost, če je ne dopolnite z rjuho ustrezne barve. Rjuhe Sara se barvno ujemajo z vso Odejino posteljnino. Če želite doseči zelo umirjen izgled spalnice, izberite rjuho, ki barvno najbolj ustreza osnovni barvi posteljnine. Za bolj dramatičen učinek vam predlagamo izbiro rjuhe, ki barvno dopolnjuje eno izmed manj zastopanih barv v posteljnini ali je celo kontrastne barve. Predvsem pa se igrajte s kombinacijami in uživajte v čarobnosti barv.

Za več idej si oglejte naše kolekcije satenastih posteljnin. > 

 

Tkanina
100 % bombaž – saten »easy-care«

Priporočamo vam