Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Komplet zaščitnih mask za obraz

5 pralnih mask za obraz

Pralna maska za obraz je narejena iz izjemno goste tkanine, ki onemogoča prehajanje kapljic, ki se sicer prenašajo po zraku. Poleg kompaktne in koži prijazne tkanine masko odlikuje še prostor za filter in žička, ki jo stisnemo, da maska resnično pokrije obraz. Paket vsebuje 5 pralnih mask univerzalne velikosti in dve vrečki - eno za čiste, drugo pa za že uporabljene maske.


 

Zaloga: Na zalogi

Cena:
19,52 €
-+
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Maske so narejene iz izjemno goste tkanine Evolon

Evolon je visoko-tehnološka tkanina, katere ključna značilnost je edinstvena gosta in kompaktna struktura, ki onemogoča prehajanje mikroorganizmov. Poleg tega  je zračna, pralna in mehka na otip. Tkanina je obdelana brez kemikalij in je zračna, zaradi česar nudi občutek svežine in ne povzroča potenja.

Priporočena uporaba

Maska je narejena iz dvojne plasti in z vmesnim prostorom za dodatni filter za večjo zaščito (npr. več plasti suhih vlažilnih robčkov, papirnatih prtičkov …). Masko nameščamo s čistimi rokami in se je med nošenjem ne dotikamo. Če nosimo očala, naj bodo ta nameščena čez njen rob. Žička zagotavlja, da masko pričvrstimo ob nos in s tem pokrijemo čim večji del obraza. Svetujemo vam, da po uporabi filter zavržete, masko pa operete in polikate.

Kaj vsebuje paket?

Paket vsebuje 5 mask in dve dodatni vrečki, ki sta namenjeni ločenemu shranjevanju čistih in že uporabljenih mask. Če potrebujete večje količine mask, nas lahko kontaktirate TUKAJ >>

Opozorilo

Maske niso medicinske narave, niso atestirane in ne predstavljajo 100 % zaščite pred okužbo. Maske se nosijo na lastno odgovornost.

70% poliester, 30% poliamid, Micro-Protect