Vzglavnik Camelfil Soft N

Prestižen vzglavnik, mehko polnjen z dlako mongolske kamele

Prešita prevleka iz vrhunskega bombaža in kamelje dlake
Vzglavnik ima prešito prevleko narejeno iz vrhunske 100% bombažne tkanine, ki jo odlikujejo lahkost, zračnost in prijetnost na dotik. Prevleka je polnjena z dlako mongolske dvogrbe kamele. To polnilo velja za eno najprestižnejših, saj se morajo mongolske kamele prilagajati izrednim spremembam v temperaturi. Njihova dlaka ima zato neverjetno izolacijsko sposobnost in ustvarja čudovito spalno klimo. Kot polnilo vzglavnika je domišljeno prešita, da je hkrati lepa in da ohranja položaj polnila.

Velikost: 60x80 cm

107,40 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
23866

Prilagodljivo jedro iz ovčje dlake Merino
V jedru vzglavnika so kroglice iz 100 % ovčje volne. Kratka zadrga v prevleki vzglavnika vam omogoča, da z odvzemanjem polnila iz vzglavnika prilagodite njegovo višino oz. mehkobo. Vzglavnik pri postiljanju zrahljajte in pretresite, da se polnilo dobro razporedi v njem.

 

Zakaj je kombinacija bombaža in kamelje dlake in merino volne tako posebna
Dlaka mongolske kamele sodi med najprestižnejša vlakna in ustvarja sanjsko udobje: je zračna, ne zadržuje vlage, ne ustvarja statične elektrike in ne draži kože. Njeni najbolj izraziti posebnosti sta visoka prilagodljivost in izolativnost, zaradi česar je primerna za vse letne čase. Ustvarja namreč ravno prav toplote glede na sobno in telesno temperaturo, toploto pa enakomerno razporedi po celem telesu.
Ovčja volna ustvarja pravljično udobje: ustvari ravno prav toplote glede na sobno in telesno temperaturo, ima izredno sposobnost akumulacije toplote ter odlično odvaja vlago. Zaradi visoke vsebnosti lanolina je ovčja volna samočistilna in se nanjo ne veže umazanija - za ohranjanje njene svežine je dovolj redno pretresanje in zračenje.
Bombaž, iz katerega je izdelana tkanina odeje, prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z odejo in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Več informacij
Vzdrževanje Beljenje ni dovoljeno, Kemično čiščenje P, Likanje ni dovoljeno, Pranje izdelka ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno
Stopnja mehkobe Mehak vzglavnik
Sestava

Prevleka tkanina:
100% bombaž

Prevleka polnilo:
100% kamelja dlaka Woolmark kvalitete

Polnilo vzglavnika:
100% merino volna Woolmark kvalitete, v obliki kroglic 

Kakovost Eko Tex_1, Natur, Volna Merino kvalitete
Podnaslov Prestižen vzglavnik, mehko polnjen z dlako mongolske kamele

Prevleka tkanina:
100% bombaž

Prevleka polnilo:
100% kamelja dlaka Woolmark kvalitete

Polnilo vzglavnika:
100% merino volna Woolmark kvalitete, v obliki kroglic 

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!