Vzglavnik Memory Foam Compact

Kompakten vzglavnik iz spominske pene

Inovativna spominska pena

V jedru vzglavnika je posebna pena, ki so jo razvili za potrebe NASA-e. Pena ima to čudovito lastnost, da se ne glede na obremenitve vedno vrne v svoje prvotno stanje, zaradi česar vzglavnik ohranja svojo obliko. Peno so zato poimenovali »spominska pena«. Za peno značilna tudi visoka elastičnost. S perforiranjem jo naredijo še prijetnejšo za uporabo. Jedro vzglavnika je oblečeno v mehko plišasto tkanino.

Velikost: 41x71 cm

Redna cena 95,43 € Akcijska cena 76,34 €
SKU
17771

Vzglavnik iz spominske pene razbremeni vaše telo

Vzglavnik iz spominske pene čudovito podpira telo med spanjem in vam omogoča resnično sproščeno spanje. Elastičnost in kompaktnost vzglavnika sta v ravno pravem razmerju, da se vam zagotavljata optimalno udobje.

 

Vzglavniki iz spominske pene kolekcije ODEJA

Vzglavnik je del posebne kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
Stopnja mehkobe Čvrst vzglavnik, Vzglavnik anatomske oblike
Vzdrževanje jedra Pranje izdelka ni dovoljeno, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Vzdrževanje prevleke Previdno pranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri nižji temperaturi - 110°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje P
Sestava Tkanina
Pletivo pliš: 70 % bombaž, 30% poliester - pletivo
Jedro
Specialna spominska pena: 100 % poliuretan
Kakovost Eko Tex, Primerno za Astmatike in Alergike
Podnaslov Kompakten vzglavnik iz spominske pene
Tkanina
Pletivo pliš: 70 % bombaž, 30% poliester - pletivo
Jedro
Specialna spominska pena: 100 % poliuretan
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!