Vzglavnik Memory Spring

Vzglavnik s spominsko peno in spiralnimi vzmetmi

Spominska pena in spiralne vzmeti za popolno udobje
Zunanja plast vzglavnika je elastična spominska pena, občutljiva na toploto in pritisk, ki se v trenutku prilega obliki vašega telesa. Spiralne vzmeti v jedru so samostojen sistem za prileganje obliki in teži, ki v trenutku nudijo popolno podporo in udobje.

Velikost: 41x70 cm

136,40 €
SKU
28229

Popolna kombinacija za nežno oporo glave

Spominska pena si zapomni vašo lego med spanjem in omogoča popolno udobje med počitkom. Med neslišnimi spiralnimi vzmetmi je veliko zraka, ki se neopazno pretaka po vzglavniku za najboljše razmerje med toploto in vlago.

 

Vzglavnik poskrbi za celovito zdravje tudi občutljivih

Dvojna plast spominske pene in vzmeti vzglavnika učinkovito delujejo pri lajšanju pritiska okoli glave, obraza in vratu. Mišice postanejo bolj sproščene, z vzglavnikom izboljšate tudi prekrvavitev žil. Vzglavnik je vaša popolna opora hrbtenici, ki bo nadzoroval mikroklimo v spalnem okolju. Primeren je tudi za alergike in astmatike.

Vzglavnika zaradi žepkastih vzmeti ni primerno zvijati, saj se vzmeti lahko prelomijo ali zataknejo v neprimeren položaj. 

Kolekcija ODEJA
Vzglavnik je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
VzdrževanjePranje izdelka ni dovoljeno, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Stopnja mehkobeVzglavnik anatomske oblike
Sestava

Prevleka:
Pletivo, 67 % poliester / 33 % viskoza             

Jedro:
100 % poliuretan – visokoelastična pena in žepkaste vzmeti

PodnaslovVzglavnik s spominsko peno in spiralnimi vzmetmi

Prevleka:
Pletivo, 67 % poliester / 33 % viskoza             

Jedro:
100 % poliuretan – visokoelastična pena in žepkaste vzmeti