Vzglavnik Dreamfil Soft

Mehak vzglavnik iz bombažnega inleta

Prijeten bombažni inlet
Prevleka vzglavnika je izdelana iz bombažnega inleta, ki je zračen in prijeten na otip. V prevleki je polnilo, ki smo ga ljubko prešili, da ohranja svoje mesto.

Od 51,07 €
SKU
27215

Z zadrgo si prilagodite višino vzglavnika
V prešiti prevleki je silikoniziran poliester Dreamfil, ki daje vzglavniku čudovito mehkobo, voluminoznost in udobnost. Zadrga v prevleki vzglavnika vam omogoča, da si prilagodite njegovo višino oz. mehkobo.

 

Pralen in trpežen
Prešito prevleko vzglavnika lahko perete na 60°C, zato je primeren tudi za najobčutljivejše, alergike in astmatike. Po pranju ga dobro pretresite,poravnajte in pred ponovno uporabo temeljito posušite.

 

Kolekcija ODEJA
Vzglavnik je del kolekcije ODEJA, za katero so značilni prestižni materiali, vrhunsko oblikovanje in skrbna izdelava. V vsak izdelek smo všili spoštovanje do vašega zdravega spanja in dobrega počutja. Ustvarili smo jih za vse, ki želite za svoje spanje le najboljše.

Več informacij
Stopnja mehkobe Mehak vzglavnik, Nastavljiva višina in mehkoba
Vzdrževanje jedra Beljenje ni dovoljeno, Kemično čiščenje P, Likanje ni dovoljeno, Pranje izdelka ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno
Vzdrževanje prevleke Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Previdno kemično čiščenje P, Previdno pranje do 60°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi
Sestava

Tkanina:
100 % bombažni inlet

Polnilo prešite prevleke:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 150 g/m2

Polnilo:
100 % silikonizirane poliestrne kroglice Soft-Joy

Kakovost Eko Tex_1, Made in EU
Podnaslov Mehak vzglavnik iz bombažnega inleta

Tkanina:
100 % bombažni inlet

Polnilo prešite prevleke:
100 % silikonizirani poliester Dreamfil, 150 g/m2

Polnilo:
100 % silikonizirane poliestrne kroglice Soft-Joy