Vzglavnik Latex Tris Compact

Kompakten anatomski vzglavnik iz lateksa Vita Talalay

Posebno troslojno jedro in prožna prevleka
Jedro vzglavnika sestavljajo tri plasti 100% lateksa Vita Talalay: spodnji dve sta ravni, zgornja pa ergonomsko oblikovana. Lateks se že sam po sebi neverjetno učinkovito prilagaja glavi in zagotavlja telesu zdrav položaj med spanjem. Če pa želite, lahko posamezne plasti lateksa v vzglavniku tudi sami odvzamete, ter s tem njegovo višino oz. mehkobo oblikujete po svojih željah. Prevleka je narejena iz vrhunskega elastičnega pletiva in ima zadrgo. Zato je prilagajanje in vzdrževanje vzglavnika preprosto.

Velikost: 31x62 cm

159,13 €
SKU
17769

Vita Talalay – prav poseben lateks
Za vzglavnik smo uporabili vrhunski Vita Talalay lateks, ki je izjemno zračen, saj milijoni por v strukturi omogočajo nemoteno kroženje zraka. Je tudi čudovito mehak in neverjetno prilagodljiv, pralen, ne zadržuje toplote in preprečuje razvoj bakterij v vzglavniku.

Kako skrbeti za vzglavnik iz lateksa Vita Talalay
Plasti lateksa lahko operemo strojno na 40°C, vendar jih moramo med pranjem pustiti v prevleki. Po pranju pa plasti lateksa vzamemo iz prevleke in jih sušimo ločeno - vsako plast posebej, na zraku in na ravni površini (vendar ne na soncu!).

Primerna velikost prevleke
Primerna velikost prevleke za vzglavnik je 50x70 cm. Izberite med našimi vrhunskimi prevlekami, ki jih najdete tukaj >>.

Kolekcija Odeja Design
Vzglavnik je del posebne kolekcije Odeja Design, za katero so značilni certificirani prestižni materiali ter vrhunsko oblikovanje in izdelava. Kolekcija vključuje prešite odeje, klasične vzglavnike, ležišča in nadležišča. Vsak od teh izdelkov je zelo poseben in narejen za tiste, ki prisegajo na najboljše.

Več informacij
Stopnja mehkobeČvrst vzglavnik, Nastavljiva višina in mehkoba, Vzglavnik anatomske oblike
Vzdrževanje jedraPranje izdelka ni dovoljeno, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Vzdrževanje prevlekePrevidno pranje do 40°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje ni dovoljeno, Sušenje v sušilnem stroju ni dovoljeno, Kemično čiščenje ni dovoljeno
SestavaTkanina
stretch pletivo: 80% bombaž, 20% poliester
Jedro
3-slojni 100% lateks Vita Talalay
KakovostEko Tex
PodnaslovKompakten anatomski vzglavnik iz lateksa Vita Talalay
Tkanina
stretch pletivo: 80% bombaž, 20% poliester
Jedro
3-slojni 100% lateks Vita Talalay
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!