Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Vzglavnik Bamboo Extra Soft

Zelo mehak vzglavnik z bambusovimi vlakni

Sprostite se v zračnosti bambusa
Bambusova vlakna imajo prav posebne lastnosti: so antibakterijska in antialergijska, prijazna do kože in zračna. Vzglavnik vam omogoča prijetno sprostitev v lahkotni spalni klimi brez nočnega potenja. Vzglavnik priporočamo vsem, ki ljubite udobje klasičnega vzglavnika iz časov naših babic.

Zaloga: Na zalogi

21,95 €

* potrebna polja

21,95 €
-+
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Sanjsko udobje za zdravo spanje
Bambusova vlakna ne pregrevajo telesa, saj imajo hidrofilne lastnosti in učinkovito odvajajo telesno vlago. Posebno Feel-Well polnilo vzglavnika ustvarja elastično mehkobo, ki nudi zdravo oporo vratu in glavi ter s svojo voluminoznostjo zagotavlja dolgotrajno udobnost vzglavnika.

 

Poskrbite za dolgotrajno svežino
Ko se vzglavnik umaže ali ga želite osvežiti, ga operite. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Čarobna kombinacija bambusa in bombaža
Bambusova vlakna so antibakterijska in hidrofilna, izjemno prijazna do kože ter zračna. Zanje je značilno, da ne akumulirajo toplote in ne zadržujejo pršic. Spalna klima, ki jo ustvarjajo bambusova vlakna, je prijetno sveža in so priporočljiva za vse, ki jim je ponoči rado vroče.
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.
Nadvse prijetna Feel-Well vlakna vzglavniku dajejo pravljično voluminoznost, mehkobo in zračnost.

 

Poskrbite za naravno spalno klimo v svoji postelji
Opremite svojo posteljo še z odejo in nadvložkom Odeja Natur. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Tkanina:
50% bambus / 50% bombaž

Polnilo:
100% Feel-Well vlakna

Priporočamo vam