Otroška posteljnina Amor – zelena/rjava

Prevleka za odejo in vzglavnik

Za otroško pravljično lahko noč
Posteljnina Amor je izdelana iz vrhunskega bombažnega satena za opremo otroške posteljice. Je nežna, mehka, pralna, zelo trpežna ter primerna tudi za otroke, ki jih mučijo alergije ali astme. Posteljnina je obojestranska, všita zadrga pa vam bo pomagala, da boste odejo in vzglavnik preoblekli hitro in preprosto. 

Od 24,61 €
SKU
29503

Odlična za občutljive in prijazna do okolja
Tkanina posteljnine je bombažni saten, obdelan s tehnologijo Easy-care, ki omogoča preprosto vzdrževanje. Posteljnina ima Öko-Tex certifikat razred I, zato jo priporočamo tudi tistim otrokom, ki imajo občutljivo kožo, so nagnjeni k alergijam ali astmi. Za preprosto menjavanje posteljnine smo všili zadrgo.

 

Prijetna mehkoba v čudovitih barvah
Posteljnino lahko obojestransko uporabljate – na eni strani je živobarvna, na drugi pa svetlo rjava. Je zelo prijetna na dotik, odlikuje pa jo izredna mehkoba. Barve potiska so izjemno obstojne ter najpomembneje, prijazne do okolja in do otroške kože.

 

Posteljnino lahko perete na 60 ⁰C, zato je primerna tudi za najobčutljivejše, alergike in astmatike. 

 

Otroška kolekcija Amor
Kolekcijo Amor sestavljajo posteljnine in rjuhe za otroško posteljo, izdelane iz vrhunskega bombažnega satena. Posteljnina in rjuhe so na voljo v petih različnih barvah: rjavi, oranžni, roza, turkizni in zeleni. Oglejte si celotno kolekcijo. >

Več informacij
VzdrževanjePranje do 60°C, Beljenje ni dovoljeno, Likanje pri srednji temperaturi - 150°C, Sušenje v sušilnem stroju pri znižani temperaturi, Kemično čiščenje ni dovoljeno
Sestava

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«

KakovostEko Tex_1, Primerno za Astmatike in Alergike
PodnaslovPrevleka za odejo in vzglavnik

Tkanina:
100 % bombaž – saten »easy-care«