Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Nadvložek Medical Protect Mini

Nadvložek za zaščito otroka pred pršicami ležišču

Zagotovite prijetno in zdravo spalno okolje
Posebnost nadvložka Medical Protect sta vrhunska tkanina in polnilo, ki klinično testirano preprečujeta razvoj alergenih mikroorganizmov v njem.
Nadvložek Medical Protect Mini je zelo uporabna dopolnitev in zaščita otroškega ležišča. Izdelan je iz klinično testiranih materialov, ki zagotavljajo zaščito pred alergenimi mikroorganizmi v starem ležišču. Zaradi čudovite kombinacije kompaktnosti in mehkobe močno poveča udobje spanja. Elastike omogočajo enostavno namestitev in ohranjanje položaja nadvložka na ležišču. 

Zaloga: Na zalogi

27,72 €

* potrebna polja

27,72 €
-+
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Zaščite svojega otroka pred pršicami v ležišču
Tkanina nadvložka ima posebno, dvojno zaščito Allergo-Protection, ki aktivno preprečuje razvoj pršic in škodljivih bakterij v njem. Polnilo je izdelano iz čudovito lahkih in mehkih Sensi-Care vlaken, ki klinično dokazano preprečujejo razvoj alergenih mikroorganizmov. Gosto prešitje zagotavlja, da bo mehko polnilo vedno ostalo na svojem mestu.

 

Visoka higieničnosti in dolga življenjska doba
Nadvložek lahko perete na 60°C. S tem sami dodatno poskrbite za večjo higieno otroškega ležišča in zdravo spanje brez alergenih mikroorganizmov. 

 

Ustvarite spalno okolje, kjer ni prostora za pršice
Otroški nadvložek je del posebne kolekcije Odeja Medical, ki vključuje izdelke iz vrhunskih materialov, ki zaradi svoje strukture in pralnosti na visokih temperaturah preprečujejo vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov v vaši postelji. Primerni so za otroke, ki jih mučijo alergije in astma, ki jim je potrebno pogosto prati posteljno perilo ter za vse, ki radi spijo v zelo čistem spalnem okolju. Oglejte si celotno kolekcijo Odeja Medical > 

 

Kaj vam priporoča alergolog
Pri snovanju kolekcije Odeja Medical smo sodelovali s priznanim alergologom in pulmologom dr. Mežnarjem, ki staršem z alergičnimi in astmatičnimi otroki priporoča, da njihovo spalno okolje celovito zaščitijo pred vdorom pršic, plesni in bakterij. Z izdelki, ki ustvarjajo udobno in svežo spalno klimo, lahko učinkovito vplivate na zdravo in resnično sproščujoče spanje svojega otroka.
Preberite celotno priporočilo alergologa >

Tkanina:
48% bombaž / 52% poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection

Polnilo:
100% poliester, Sensi - Care (200 g/m²)

Priporočamo vam