Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Otroški vzglavnik Medical Soft Mini

Poseben vzglavnik za otroke podvržene alergijam in astmi

Mehka podpora za zdravo spanje brez pršic
Vzglavnik je sestavljen iz dveh komponent: prešite prevleke in kompaktnega, mehkega jedra. Oboje daje vzglavniku čudovito mehkobo in ravno pravšnjo kompaktnost, da bo vaš otrok sladko spal.
Posebnost vzglavnika sta vrhunska tkanina in polnilo, ki klinično preverjeno preprečujeta razvoj alergenih mikroorganizmo v vzglavniku.


Velikost: 40x60 cm

Zaloga: Na zalogi

Cena:
20,56 €
-+
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Sveža spalna klima za pravljične sanje
Tkanina vzglavnika je obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection, ki aktivno preprečuje razvoj pršic in škodljivih bakterij v vzglavniku. V jedru je klinično testirano polnilo Sensi-Care, posebej zasnovano za alergike in astmatike. Lahko ga perete na 60°C in s tem ohranjate njegovo čistost. Domišljeno prešitje zagotavlja trpežnost vzglavnika.

 

Ustvarite spalno okolje, kjer ni prostora za pršice
Otroški vzglavnik je del posebne kolekcije Odeja Medical, ki vključuje izdelke iz vrhunskih materialov, ki zaradi svoje strukture in pralnosti na visokih temperaturah preprečujejo vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov v vaši postelji. Primerni so za otroke, ki jih mučijo alergije in astma, ki jim je potrebno pogosto prati posteljno perilo ter za vse, ki radi spijo v zelo čistem spalnem okolju. Oglejte si celotno kolekcijo Odeja Medical > 

 

Kaj vam priporoča alergolog
Pri snovanju kolekcije Odeja Medical smo sodelovali s priznanim alergologom in pulmologom dr. Mežnarjem, ki staršem z alergičnimi in astmatičnimi otroki priporoča, da njihovo spalno okolje celovito zaščitijo pred vdorom pršic, plesni in bakterij. Z izdelki, ki ustvarjajo udobno in svežo spalno klimo, lahko učinkovito vplivate na zdravo in resnično sproščujoče spanje svojega otroka.
Preberite celotno priporočilo alergologa >

Tkanina prešite prevleke:
48% bombaž / 52% poliester, obdelana z dvojno zaščito Allergo-Protection
Polnilo prešite prevleke:
100% poliester, Sensi-Care (100 g/m2)
Polnilo vložka:
100% poliester, Feel-Well

Priporočamo vam