Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

Otroški vzglavnik Bamboo Medium Mini

Otroški vzglavnik z bambusovimi vlakni

Bambusova vlakna razvajajo in umirijo
Bambusova vlakna imajo prav posebne lastnosti: so antibakterijska, prijazna do kože, zračna in zato odlično dopolnjujejo ugodne učinke bombaža v polnilu. Obenem so hidrofilna in učinkovito odvajajo telesno vlago ter s tem preprečujejo nočno potenje. Vzglavnik ustvarja čudovito spalno klimo, v kateri bo vaš otrok mirno spal in sladko sanjal.


 

Zaloga: Na zalogi

15,36 €

* potrebna polja

15,36 €
-+
Brezplačna
Dostava nad 20 €
Ugodnosti za
naše kupce
100 % Varen
nakup

Več o izdelku

Višina: zelo nizek vzglavnik, 2 cm

Svilnata mehkoba in izjemna zračnost
Mešanica bombažnih in bambusovih vlaken daje vzglavniku čudovito svilnato mehkobo in nežnost. Voljna in elastična Feel-Well vlakna nudijo mehko udobje. Vzglavnik lahko perete, zaradi premišljenega prešitja pa bo polnilo vedno ostalo na svojem mestu. Več o vzdrževanju izdelkov iz naravnih materialov >

 

Čudovite lastnosti bambusovih vlaken in bombaža
Bambusova vlakna so antibakterijska in hidrofilna, izjemno prijazna do kože ter zračna. Zanje je značilno, da ne akumulirajo toplote in ne zadržujejo pršic. Spalna klima, ki jo ustvarjajo bambusova vlakna, je prijetno sveža in so priporočljiva za vse, ki jim je ponoči rado vroče.
Bombaž je prijazen do kože, zračen in lahkoten. Izredno učinkovito odvaja telesno vlago v prostor. Ustvarja prijetno zračno in svežo spalno klimo, ki jo cenijo vsi, ki so nagnjeni k nočnemu potenju.
Nadvse prijetna Feel-Well vlakna pa še dodatno povečujejo zračnost in prispevajo k čudoviti ter dolgotrajni mehkobi vzglavnika.

 

Poskrbite za naravno spalno okolje v otroški posteljici
Opremite otroško posteljo še z odejo in nadvložkom Odeja Natur Mini. Ustvarili boste čudovito naravno klimo za zdravo in sproščeno spanje svojega otroka.

 

Kolekcija Odeja Natur
Odeja Natur je kolekcija odej, vzglavnikov in nadvložkov iz čudovitih naravnih materialov, mehkih organskih oblik in dobro premišljenih podrobnostih. Naravne posebnosti puha, volne in rastlinskih vlaken ustvarjajo izredno prijetno spalno klimo. Omogočili vam bodo celovito regeneracijo telesa in vas okrepili za nov dan. Oglejte si celotno kolekcijo >

Tkanina:
50% bambus, 50% bombaž
Polnilo:
90% bombaž, 10% Feel-Well vlakna (600 g/m2)

Priporočamo vam