NOVO! Kolekcija ART: Popolna harmonija umetniškega pridiha in udobja bombažnega satena

NOVO! Kolekcija ART: Popolna harmonija umetniškega pridiha in udobja bombažnega satena

Kolekcija posteljnine Art združuje umetniški pridih in udobje, ki ga ponuja bombažni saten. Posteljnina je narejena iz 100% bombažnega satena z visoko gostoto niti, kar zagotavlja izjemno gladkost in visok sijaj tkanine. 

Ta kombinacija daje prestižen občutek in prijetno udobje na koži ter poskrbi za izjemen estetski učinek v spalnem prostoru. 

Črte čopiča v različnih barvnih odtenkih, natisnjene z napredno digitalno tehnologijo, poskrbijo za poživitev vaše spalnice ter jo spremenijo v pravo umetniško galerijo. 

100 % bombažni saten visoke kakovosti

Bombažni saten visoke gostote niti, uporabljen pri kolekciji Art, ponuja neverjetno gladkost in sijaj, ki bo vašemu prostoru dodal pridih razkošja. Ta visokokakovostni material ni le trpežen in dolgotrajen, temveč je izjemno prijeten na dotik in nežen tudi do tistih, ki trpijo za alergijami ali astmo.

Visoka gostota niti poskrbi, da je tkanina kompaktna in odporna proti mečkanju, kar je všečno še posebej tistim, ki želijo svoj spalni prostor imeti urejen kot iz škatlice.

Napredna tehnologija digitalnega tiska

Tehnologija digitalnega tiska omogoča ustvarjanje natančnih in živahnih vzorcev na posteljnini. Značilne črte čopiča, ki krasijo posteljnino, so nanešene v različnih barvnih odtenkih, kar zagotavlja izrazite vizualne učinke.

Ta tehnika tiska zagotavlja, da barve ostanejo svetle in intenzivne tudi po več pranjih, kar ohranja dolgotrajno lepoto posteljnine.

Odlična za zahtevne in občutljive

Kolekcija Art je narejena iz vrhunskega 100% bombažnega satena, ki se ponaša s certifikatom Öko-Tex razred I.

Ta certifikat zagotavlja, da je tkanina varna tudi za bolj občutljive uporabnike in ne vsebuje škodljivih snovi, kar je še posebej pomembno za ljudi z alergijami in astmo.

Tehnologija Easy-care omogoča preprosto vzdrževanje posteljnine, saj jo lahko perete pri 60⁰C, kar zagotavlja higieno in svežino.



Različne dimenzije za vse vrste postelj in izdelava po naročilu

Posteljnina Art je na voljo v različnih dimenzijah, da ustreza široki paleti posteljnih okvirjev.

Ne glede na velikost vaše postelje pa lahko pri nas naročite popolno velikost, saj vam posteljnino lahko izdelamo tudi po naročilu v željenih merah, ki bo ustrezala vašemu posteljnemu okvirju.

Zakaj Izbrati posteljnino Art?

Kolekcija posteljnin Art združuje umetnost in udobje v edinstvenem slogu. Zasnovana je za tiste, ki si želijo pustiti vtis. Kolekcija Art dodaja globino in energičnost v vaš spalni prostor, hkrati pa zagotavlja udobje in kakovost, ki jo pričakujete od vrhunskega bombažnega satena.

Kolekcija je navdahnjena z abstraktno umetnostjo, vsak kos posteljnine krasijo vzorci črt čopiča, ki je nanešen v živahnih barvah, od žareče magente pa vse do globokih odtenkov zeleno-modrega oceana.

Magičen preplet barv bo zagotovil, da se boste v spalnem prostoru počutili popolnoma prerojene. Na voljo je v različnih dimenzijah, da ustreza široki paleti posteljnih okvirjev. Ostali razlogi za nakup posteljnine Art pa so:

Udobje in prestiž: 100% bombažni saten visoke gostote niti zagotavlja gladkost in sijaj tkanine, ki poudarja prestižen izgled posteljnine in njeno udobje na koži.

Izraziti vizualni učinki: Napredna tehnologija digitalnega tiska omogoča živahne in natančne vzorce, ki popestrijo vsak spalni prostor.

Primerna tudi za občutljive uporabnike: Certifikat Öko-Tex razred I in tehnologija Easy-care zagotavljata, da je posteljnina varna za občutljivo kožo ter primerna tudi za alergike in astmatike.

Preprosto vzdrževanje: Posteljnino lahko perete pri 60⁰C, kar zagotavlja visoko higieno in trajno svežino.

Estetska privlačnost: Abstraktni vzorci in magičen preplet barv prinašajo umetniško noto v vaš spalni prostor.

Različne dimenzije: Širok izbor dimenzij omogoča, da najdete popolno velikost za vašo posteljo ali pa pri nas naročite izdelavo po vaših merah.

Katalog kolekcije ART

Posteljnina iz kolekcije Art prinaša popolno harmonijo med umetniškim pridihom in udobjem bombažnega satena. Z visoko kakovostjo materialov, napredno tehnologijo tiska in skrbjo za občutljive uporabnike, je kolekcija Art idealna izbira za vse, ki cenijo lepoto in udobje v svojem spalnem prostoru. Izberite kolekcijo Art in ustvarite spalnico, ki bo odražala vaš osebni slog in zagotavljala vrhunsko udobje.

Vabimo vas, da obiščete našo spletno trgovino in si ogledate široko ponudbo izdelkov iz kolekcije Art. Prepustite se umetniškemu navdihu in uživajte v udobju vrhunskega bombažnega satena, ki bo vašo spalnico spremenil v pravo oazo sprostitve.