Nadmadraci
Set Descending Direction
View as Grid List

5 Items

po stranici
 1. Natur Double Comfort nadmadrac

  Ljetno-zimski komforni nadmadrac punjen ovčjom vunom i pamukom

  Od 204,86 €
 2. Natur Protect nadmadrac

  Zaštitni nadmadrac s pamučnim punjenjem

  Od 91,37 €
 3. Comfort Lux nadmadrac

  Udoban nadmadrac s vrhunskim vlaknima

  Od 97,67 €
 4. Medical Primar nadmadrac

  Vodootporna podloga za zaštitu ležaja

  Od 62,01 €
 5. Medical Protect nadmadrac

  Nadmadrac za zaštitu od grinja u ležištu

  Od 77,97 €
Set Descending Direction
View as Grid List

5 Items

po stranici

Že uporabljate nadvložek za posteljo?

Želite povečati udobje in čistočo svoje postelje? Je ležišče izgubilo obliko, a še ni čas za menjavo? Potrebujete nepremočljivo zaščito za posteljo?

Če ste na eno od vprašanj odgovorili pritrdilno, vam lahko pomaga pravi posteljni nadvložek. Kot veste, v Odeji izbiramo le vrhunske materiale za vse naše izdelke (odeje, vzglavnike, posteljnino, pa tudi nadvložke).

Nadvložek je prešita podloga, ki ima v vogalih všito elastiko, s katero ga namestimo na ležišče.

Z uporabo nadvložka: 

 • podaljšate življenjsko dobo ležišča;
 • ohranjate temperaturo ležišča;
 • ležišče zaščitite pred umazanijo, madeži in neprijetnim vonjem;
 • onemogočite prehajanje prahu in pršic iz ležišča nase.

Kateri nadvložek izbrati?

V naši ponudbi se nahajajo različni nadvložki za posteljo, ki ustrezajo različnim željam uporabnikov. Izbirate lahko med številnimi dimenzijami za postelje za odrasle, na voljo pa so tudi nadvložki za otroke. Če prisegate na naravne materiale, vam priporočamo nadvložke iz kolekcije Natur. Odlikuje jih naravna tkanina in polnilo (bombaž ali volna), kar poskrbi za prijetno naravno vzdušje med spanjem.

Posteljni nadvložek za alergike in astmatike

V kolekciji Medical, ki smo jo zasnovali posebej za alergike in astmatike, najdete tudi nadvložke za posteljo. Izdelani so iz klinično testiranih materialov, ki preprečujejo razvoj alergenih mikroorganizmov v njem. Kompaktnost, mehkoba in izbrani materiali zagotavljajo mirno spanje za občutljive. Če želite, lahko nadvložek vzamete tudi na dopust, saj ga lahko brez skrbi perete na 60°C.

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki?

»Z debelim nadvložkom iz Odeje sem rešil problem pretrdega ležišča. Takoj, ko sem na ležišče namestil nadvložek, se je kvaliteta mojega spanca izboljšala. Zdi se mi tudi, da se zaradi naravnih materialov, iz katerih je nadvložek narejen, precej manj potim.« Blaž P.

“Odkar sem otroku dala nadvložek, ne opažam več oteženega dihanja zaradi alergije. Zelo zadovoljna.” Špela K.

“Vedno sem imela težave s spanjem na dopustu, saj je vzmetnica trda in ima vdolbine, zaradi katerih nisem mogla spati. Sedaj vedno vzamem s sabo nadvložek, ki popolnoma spremeni spalno izkušnjo. Priporočam!” Eva B.

“Dvojni nadvložek sem izbrala po nasvetu prodajalke. Všeč mi je, ker ima letno in zimsko stran in ga lahko prilagodim temperaturam v spalnici. Na njem se ne potim, je zelo udoben in pozimi res prijetno greje.” Marinka V.