Posteljnina Basic – zeleno modra

Prevleka za odejo in vzglavnik(a)

Sprostite se v satenasti mehkobi
Posteljnina je izdelana iz vrhunskega bombažnega satena, ki s svojim nežnim leskom ustvarja eleganten videz vaše spalnice. Tkanina je čudovito mehka in prijetna na dotik. Zaradi lahke teksture in barve, ki stimulira sproščanje, boste s to posteljnino kraljevsko spali.

From €82.52
SKU
37143

Narejena za zdravo razvajanje
Zadrga vam omogoča preprosto uporabo posteljnine. Tkanina je potiskana z izjemno obstojnimi barvami, prijaznimi do okolja in do ljudi. Posteljnino lahko perete na 60°C, Easy-care obdelava pa omogoča preprosto vzdrževanje. Zaradi vseh navedenih lastnosti jo toplo priporočamo občutljivim, alergikom in astmatikom.

 

Uredite posteljo in spalnica bo kot prenovljena
Postelja bo delovala udobneje, cela spalnica pa lepše, če boste posteljnino dopolnili z dodatnimi sloji tkanin in barv. Ležišče oblecite z barvito rjuho Hera Extra – uporabite enako ali komplementarno barvo. Čez vznožje postelje položite satenasto pregrinjalo, na primer enobarvno pregrinjalo Bali ali pregrinjalo z vzorcem iz naših posebnih kolekcij. Na vzglavnike položite barvno ustrezne okrasne blazine. In ne krivite nas, če se boste od zdaj naprej težko spravili iz spalnice v službo ali celo v druge prostore svojega doma.

More Information
MaintenanceWash at or below 60°C , Do not bleach, Iron at medium temperature, Tumble drying (low temperature), Dry clean, any solvent except tetrachloroethylene
CompositionTkanina
100% bombaž – saten »easy-care«
GUARANTEED QUALITYEko Tex, Suitable for Asthma and Allergy
SubtitlePrevleka za odejo in vzglavnik(a)
Tkanina
100% bombaž – saten »easy-care«