Vrhunski izdelki iz kolekcije Odeja Organic julija 20 % ceneje! Izberite svoje!
Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-20h

01 51 87 376 ali 05 630 18 52

Produkt je bil uspešno dodan v košarico

20 % popust na izdelke iz kolekcije Organic

Za vse, ki prisegate na naravne in organske izdelke, imamo odlično novico! V mesecu juliju velja 20 % popust na izdelke iz naše kolekcije Organic, ki jo odlikujejo 100 % organski materiali. Izberite si svojo odejo, vzglavnik ali posteljnino in poskrbite za nebeško poletno spanje!

Pogoji za popust:
20 % popust velja od 1. do 31. julija 2019 v vseh trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini odeja.si.
Popust velja na izdelke iz kolekcije Odeja Organic. Popust vam bomo obračunali na blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu. 

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Cenim vaš trud pri zavijanju in pošiljanju. Vzglavnik je odličen.

Anže

Vaše izdelke kupujem že dolgo in sem z njimi vedno zelo zadovoljna. Še naprej vam želim uspešno poslovanje in čimveč zadovoljnih strank.

Marjeta

Čudovita posteljnina in zelo prijeten material, ki je tudi enostaven za vzdrževanje. Še omenim, da sem bila prijetno presenečena nad ličnim paketom in spremnim pismom, kar daje osebno noto sicer neosebnemu internetnemu nakupu. Hvala.

Renata

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja