NAŠA NAČELA

NAŠA NAČELA

 

Odličnost in srčnost v vsakem našem izdelku

Svojega dela se lotevamo odgovorno in s celim srcem. V Odejinih izdelkih in storitvah so vložene dolgoletne izkušnje, inženirsko ukvarjanje s podrobnostmi in spoštovanje do dobrega počutja slehernega uporabnika naših izdelkov. Naše poslanstvo je z odličnimi izdelki ljudem zagotoviti zdravo spanje, obnovitev energije in uživanje v estetiki lepo urejenega doma. 
 

Komunikacija, ki temelji na odkritosti in zaupanju

Osnova naše komunikacije s kupci, partnerji in dobavitelji je verodostojnost. Spoštujemo pravico uporabnikov naših izdelkov, da vedo, iz česa so izdelki narejeni, kdo jih je izdelal in kako. S partnerji delimo svoje znanje, svojim kupcem smo predvsem svetovalci in stojimo za svojo obljubo, da so naši izdelki vrhunski ter zanesljivi. Zato se naši kupci vračajo in nam partnerji ostajajo zvesti.
 

Stalen razvoj, ki sloni na izkušnjah in pozitivni energiji

Uresničiti znamo zelo raznolika pričakovanja naših kupcev in s svojimi partnerji tesno sodelujemo pri razvoju izdelkov. Ker v Odeji sami oblikujemo nove izdelke, je naše delo vedno intenzivno, ustvarjalno in pozitivno.  Verjamemo, da se veselje do dela in inženirska natančnost odražata v vsakem našem izdelku.
 

Odgovorna izbira materialov in vrhunska izdelava

Za izdelavo Odejinih izdelkov uporabljamo materiale izbranih in znanih dobaviteljev. Uporabljamo materiale, ki so prijazni do okolja in do ljudi. Znani smo po natančni, kvalitetni in stroškovno učinkoviti izdelavi. Ta je rezultat nenehnega vlaganja v razvoj, raziskovanja novih tehnologij in sodelovanja s kupci. O tem pričajo tudi zvesti kupci, referenčni partnerji, certifikati in mnoge nagrade.
 

Raznolika in vrhunska ponudba

Naša ponudba izdelkov in storitev, tako za končni kot za poslovni trg, je zelo široka in raznolika. Izkušenost in izobraženost kadrov, ki razvijajo izdelke, ter lastna proizvodnja nam omogočata prilagodljivost pri izbiri materialov, načinu izvedbe, ceni in količini izdelkov, ne da bi ti pri tem izgubljali kvaliteto končnega produkta.
 

Ustvarjalen in predan kolektiv

Za vse zaposlene v Odeji je značilno zavedanje, da prav vsak s svojim znanjem in skrbnostjo prispeva k ugledu blagovne znamke Odeja. Občutek povezanosti, medsebojno spoštovanje, spodbujanje inovativnosti, predanost delu in zaupanje v svoje znanje so značilnosti Odejinega kolektiva in se kot vrhunska kvaliteta odražajo v vseh naših izdelkih.

 

Všita čarobnost

Odejina načela so všita v vse, kar naredimo. Uporabniki Odejinih izdelkov jih občutite kot pozitivno energijo, ki jo prineseta zdravo spanje in lepo urejen dom.
Že od leta 1932.