Košarica0,00 €

PIŠITE NAM

svetovanje@odeja.si

POKLIČITE NAS: PON-PET 9-15h

01 51 87 376 ali 01 427 70 28

Produkt je bil uspešno dodan v košarico
Swipe to the right

Blog

Kako pogosto menjati posteljnino?

28. september 2020

Kako pogosto menjati posteljnino, se sprašujete? V tem članku boste našli odgovor na vaše vprašanje in izvedeli več o tem, kako pogosto prati posteljnino.

Organski izdelki za spanje: Pogosta vprašanja

15. september 2020

V Odeji smo še posebej ponosni na naše izdelke iz organskega bombaža in volne, ki so združeni v kolekciji Organic, zato z vami delimo nekaj najpogostejših vprašanj v zvezi z uporabo, ki nam jih zastavljajo kupci.

10 nasvetov za boljši spanec

25. avgust 2020

Z vami delimo 10 preprostih in koristnih nasvetov za boljši spanec. Preverite, kaj lahko za izboljšanje vašega spanca naredite sami in poskrbite za prijetne noči in jutra, polna energije.

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri jogi rjuhe?

22. julij 2020

Jogi rjuhe poleg posteljnine vplivajo na kvaliteto našega spanca, a mnogim nakup jogi rjuhe povzroča preglavice. Katero dimenzijo potrebujete? Kako na izbiro vpliva višina ležišča? Kakšno barvo izbrati? Odgovore najdete v prispevku!

Pregrinjalo za posteljo - 5 načinov uporabe

14. julij 2020

Pregrinjalo za posteljo ima več različnih poimenovanj: posteljno pregrinjalo, okrasno pregrinjalo, okrasna prešita odeja in številne druge. Ne glede na to, kako jim pravimo, so pregrinjala nepogrešljiva v spalnici, dnevni sobi in tudi na potovanjih. V nadaljevanju z vami delimo 5 najbolj priljubljenih načinov uporabe pregrinjala za posteljo!

Zakaj uporabljati prevleke proti pršicam?

29. junij 2020

Prevleke proti pršicam so idealna rešitev za osebe, ki jih mučijo alergije. V Odeji smo posebej z mislijo na alergike in astmatike razvili kolekcijo Odeja Medical, ki jo sestavljajo prevleke za ležišče, odejo in vzglavnik ter nadvložek. Preverite, zakaj so prevleke proti pršicam tako učinkovite in kaj lahko za zaščito proti pršicam storite sami.

Različni načini uporabe okrasnih vzglavnikov

09. junij 2020

Okrasni vzglavniki so lahko več kot le dekorativni element vašega doma! Preverite različne inovativne načine njihove uporabe, ki so nam jih zaupali naši kupci.

En uporabnik, dva vzglavnika

21. februar 2020

Ste vedeli, da skoraj polovica ljudi spi z dvema vzglavnikoma v postelji? Če ste med njimi, potem odgovora ne potrebujete. Če pa niste, se verjetno sprašujete, zakaj vendar potrebujejo kar dva? Ali eden ni dovolj? Katere so prednosti uporabe dveh različnih vzglavnikov?

Predstavili smo se na največjem tekstilnem sejmu v Evropi

13. januar 2020

Tudi letos se je Odeja predstavila na sejmu Heimtextil v Frankfurtu. Gre za največji tekstilni sejem v Evropi, ki smo si ga tudi sami z veseljem ogledali. Preverite, kaj smo postavili na ogled mi in kakšni trendi nas čakajo v prihodnje.

Kaj za vas pripravljamo v letu 2020?

27. december 2019

Novo leto je čas, ko pogledamo v preteklost in se hkrati ozremo v prihodnost. Čas, ko analiziramo leto, ki je za nami in že kujemo plane za naprej. Preverite, kaj za vas pripravljamo v letu 2020!