Kolekcija Vivia - unikaten preplet harmonije barv

Kolekcija Vivia - unikaten preplet harmonije barv

Predstavljamo vam novo kolekcijo bombažno-satenaste posteljnine Vivia, ki je na voljo je v petih barvnih različicah in sicer v sivi, zeleni, bež, rdeči in modri barvni kombiaciji. Njeni živahni barvni odtenki vam bodo popestrili vaše bivalne prostore in pozitivno vplivali na vaše počutje.

Eleganten potisk in udobje, ki traja

Kolekcija Vivia združuje prefinjen vzorec in skrbno izbrane barve. Vsaka od petih barvnih različic ima unikaten karakter, zato se kolekcija lepo poda v različne ambiente. Dinamičen potisk ustvarja občutek zaključene celote in  prostor vnaša pridih elegance. Ustvarjena je za vse, ki cenite kakovostno izdelavo, dovršen videz in mehkobo vrhunskega bombažnega satena. Kolekcija obsega posteljnino iz satena, okrasne vzglavnike, pregrinjala in prevleke za vzglavnike.

Narejena  je iz vrhunskega 100 % bombažnega satena, ki se ponaša s certifikatom Oeko-Tex razred I. Tkanina obdelana s tehnologijo Easy-care, omogoča preprosto vzdrževanje, pranje na 60˚C in pa mirno spanje tudi tistim z občutljivo kožo, alergijami in astmo.

Poživite vašo spalnico s pregrinjali Vivia

Elegantno pregrinjalo za posteljo iz bombažnega satena z živahnim, a elegantnim potiskom, bo poskrbelo, da bodo vaši spalni prostori polni svežine in nežne prefinjenosti. Pregrinjala Vivia vam lahko služijo kot dekoracija na postelji ali kot dodaten vir toplote v spalnici, mladinski sobi ali dnevni sobi. Pregrinjalo lahko seveda vzamete tudi na pot, saj bo poskrbelo za občutek domačnosti kjerkoli se boste nahajali.

Vzdrževanje pregrinjala je izjemno preprosto, kajti lahko ga brez skrbi operete tudi na 60˚C. Poleg estetske privlačnosti vam bo pregrinjalo Vivia omogočalo, da bodo vaše poletne in prav tko zimske noči prijetne, saj je uporabno prav v vseh letnih časih.

Pisani okrasni vzglavniki Vivia za elegantno dekoracijo doma

Kolekcijo Vivia smo popestrili tudi z okrasnimi vzglavniki med katerimi lahko izberete takšne, ki se barvno ujemajo s posteljnino in pregrinjalom. Če pa imate radi kombiniranje barv, lahko poljubno kombinirate različne barve posteljnine, pregrinjala in okrasnih vzglavnikov. Tkanina vzglavnika je bombažni saten, obdelan s tehnologijo Easy-care, ki omogoča preprosto vzdrževanje. V polnilu je mešanica silikoniziranega poliestra in poliuretanskih kosmičev. Barve potiska so prijazne do okolja in do ljudi ter izjemno obstojne.

Prepričani smo, da vas bo Odejina zadnja kolekcija Vivia navdušila, saj gre za čudovito harmonijo barv, ki bodo popestrile in polepšale vaše bivalne prostore, prav tako pa bodo pozitivno vplivale na vaše splošno počutje. Kolekcija Vivia je bila ustvarjena je za vse, ki cenijo vrhunsko kvaliteto posteljnin in brezčasen dizajn in vam bo služila ter krasila vaše domove dolgo vrsto let.

Če želite še več koristnih nasvetov, nas spremljajte tudi na Facebooku in Instagramu!