KAJ SO ZADOVOLJNE STRANKE POVEDALE O NAS?

Najbolj nas razveseli, ko nam poveste, da ste zadovoljni z nami in našimi izdelki. Radi nas imate zaradi kakovosti materialov, barv, vzorcev, prijaznih prodajalk ... Z nami bolje spite, nekateri ste nam zaupali tudi, da smo postali kar malo vaši

 

Vaše pohvale | Zadovoljni ste s spletno trgovino | Priporočila za Odejin Dan odprtih vrat | Zaupajte nam, kaj vam je všeč

 

Vaše pohvale

"Moram vas pohvaliti, imate zelo lepe izdelke. Tudi kakovost je čisto nekaj drugega kot imajo drugi proizvajalci."

Helena iz Ljubljane

 

"Pozdravljeni! Danes sem poklicala v vašo trgovino na Kidričevi v Škofji Loki, da bi povprašala, kako je s pranjem vaših odej. Naj povem, da jih imamo vsi v družini in več različnih in da so od prve do zadnje naravnost imenitne. Prodajalka mi je prijazno, na dolgo in široko, razložila, zakaj nekatere volnene prešite odeje lahko operem, zakaj drugih ne. Dala mi je še nekaj koristnih nasvetov za vzdrževanje, ki jih nisem poznala. Z veseljem se bom držala njenih navodil. Ne le, da je prijazna, je prava strokovnjakinja za to, kar prodaja. O, ko bi le bilo še kje tako!

Zahvaljujem se ji, pa seveda vsem, ki izdelujete tako kvalitetno blago. In naj Odeja še doooolgo živi in dela, da nam ne bo treba kupovati vse mogoče, nepreverjene in predvsem le dobro reklamirane in cenene robe. Želim vam še veliko uspehov in tudi veselja pri delu! Lep pozdrav!"

Katjuša Trampuž s Krasa

 

"V avgustu sem naročila pri vas 3 odeje. Z izdelki in celotno pošiljko smo zelo zadovoljni. Hvala!"

Nadja iz Ljubljane

 

"Prejela sem poslani paket in sem čisto navdušena nad vašo novo kolekcijo blazin z modrimi pikami. Vaša kolekcija mi vedno znova, ko jo pogledam, nariše nasmeh na obraz."

Melita Zupančič iz Šentruperta

 

"Odeja je podjetje, ki se odzove tudi na posebne želje svojih kupcev, kar za takšno tovarno ni samo po sebi umevno. Ker sem pristaš ekološkega življenja, varovanja narave in obnovljivih virov, sem pred časom kupila pregrešno drago vzmetnico – futon. Seveda narejeno iz popolnoma naravnih materialov, hkrati pa sestavljeno po najnovejših smernicah zdravega spanca. Zataknilo se je pri nadvložku, saj so vsi vsebovali vsaj nekaj poliestra ali drugih umetnih tkanin. Ker na svoj novi bio futon res nisem hotela položiti nadvložek, ki vsebuje umetne materiale, sem prehodila veliko trgovin in ugotovila, da takšen nadvložek, kot ga želim, ne obstaja. S svojo težavo sem se obrnila na Odejo in njihova reakcija je bila enkratna. Rekli so mi: » Res je, nimamo nadvložka iz 100 % naravnih materialov, ampak vam ga bomo pa naredili.« Dogovorili smo se, kakšne sestavine želim in res, kmalu so me poklicali, da je nadvložek gotov. Vsak dan grem z veseljem v svojo posteljo, ker vem, da bom odlično spala."

Vanja Vutkovič iz Ljubljane

 

"Odeji sta prispeli. Prvi vtis: res sta lepi, v kvaliteto pa pri vas nikoli nismo dvomili."

Angelca Dokl-Mir iz Radencev

 

"Ker sem lokal patriot - iz Škofje Loke doma, čeprav živim v Domžalah, seveda uporabljam Odejine proizvode. So zmeraj aktualnih zanimivih barvnih kombinacij in vzorcev. Še posebno navdušena sem nad kolekcijo, ki ima narisane čipk - Imagine."

Mojca Mrak Capuder iz Domžal

 

"Veliko stvari, da ste "naši", kar pomeni, da je pravična trgovina, da je eko in super mehko in vzdržljivo."

Ivana Komljen iz Kočevja

 

"Zelo smo Vam hvaležni za čudovito in izredno kvalitetno posteljnino Arabella! Dolgo smo si je želeli in nismo je z lahkoto kupili, pa je bilo res vredno!!"

Irena Novak iz Dolenjskih Toplic

 

Veseli smo, da se z nami zadovoljni

 

"Najbolj mi je všeč kvaliteta vaših izdelkov. Imam vzglavnik že nekaj časa in je kot nov."

Voislav Makarič iz Škofje Loke

 

"VSE. Zanimiva proizvodnja, krasni izdelki, zato smo zvesti odjemalci."

Nada Južnič iz Križ

 

"Izdelki najboljše kakovosti - slovensko poreklo - še tako naprej."

Veronika Švigelj iz Medvod

 

"Kvaliteta, barve, funkcionalnost, pestra izbira, otroški program."

Urška Kolenc iz Škofje Loke

 

"Lahka, mehka, vzdržljiva, večna."

Nuša Šilar iz Kranja

 

"Kvaliteta, slovenski proizvod, vzorci, dizajn, prijazni prodajalci."

Vlasta Šilar iz Kranja

 

"Večinoma kupujem Odejine izdelke, ker ima podjetje odličen dizajn in kvalitetno blago."

Dragica

 

"Vzglavniki, posteljnina, kvaliteta proizvodov, dizajn in cena."

Biljana Mijanović iz Ljubljane

 

"Slovensko poreklo, kvaliteta materialov, ugoden nakup."

Kristina Planinšek iz Vač

 

"Ne kupujem drugje kot pri vas."

 Rezka Filiplič iz Kranja

 

"Kvaliteta izdelkov, privlačen dizajn."

Maja Kebe iz Ljubljane

 

"Vzglavnik in odeje."

Živa Urgl iz Jesenic

 

"Vse mi je všeč, ne morem izpostaviti nobene stvari."

Nataša Kotnik iz Škofje Loke

 

"Všeč mi je satenasta posteljnina."

Irma Dolen iz Škofje Loke

 

"Kvaliteta in barve."

Darja Silan iz Ljubljane

 

"Nakup vzglavnikov sem opravila v trgovini Odeja - Rudnik. Stregla me je ga. Pecman. S storitvijo gospe sem bila zelo zadovoljna, saj je k prodaji izdelkov pristopila zelo strokovno. Prijazno mi je predstavila posamezne vzglavnike, svetovala glede na izraženo potrebo, predstavila akcijo popustov na vzglavnike. Bila je zelo potrpežljiva, prijazno počakala na mojo odločitev. Pred izdajo računa še enkrat omenila akcijski popust, ki je bil izpisan na računu, po končanem nakupu pa se je prijazno zahvalila za nakup. Trgovina je prijetna in dobro založena. :)"

Barbara Jarm iz Škofljice

 

"Všeč so mi Odejini vzglavniki, ker ponujajo čvrstost in mehkobo v enem. Zaupam Odeji in njeni viziji."

Špela

 

Veseli smo, da se z nami zadovoljni

 

Zadovoljni ste s spletno trgovino

"Rada bi pohvalila super komunikacijo, za ažurno in obširno odgovarjanje na vsa vprašanja, ki jih imam itd. Bi se morali tudi drugi proizvajalci in trgovci zgledovati po vas." 

Irena U. iz Moravč

 

"Lepo bi vas pohvalila za hitro dostavo, profesionalnost in seveda za odlično kvaliteto pregrinjala. Z nakupom sem izredno zadovoljna."

Andreja Redek iz Novega mesta

 

"Kupujem vzglavnik za mojo najdražjo pa me zanima, če je pri modelu EVA Extra Soft možnost odvzema polnila (ali ima zadrgo pri strani?). Moj vzglavnik Dreamfil Extra Soft se ji zdi kar v redu, ampak jaz sem kar nekaj polnila vzel ven. In ali sta ta dva vzglavnika enako mehka, ker moj je res odličen - čudovit!! In ga ne zamenjam za nobenega drugega."

Borut Rudolf

 

"Spet sem zelo hitro prejela, kar sem naročila v Vaši spletni trgovini, tokrat pa je bila zraven na moje presenečenje še lepa blazina. Najlepša hvala in lep pozdrav!"

Anita Tratnik iz Cola

 

"Sem zelo zadovoljna z Odejinim povsterčkom, kjer moj otročiček zelo lepo in mirno spi ..."

Svjetlana Šučur

 


"Ste kvalitetni, vem, ker imam vaši bombažni poletni odeji že dolgo let ... Isti sta, kot sta bili, ko sem jih kupila, jih pa čuvam in lepo hranim."

Maja Štefe iz Lesc

 

 

Priporočila za Odejin Dan odprtih vrat

 

"Vsakoletna tovarniška razprodaja je odlična priložnost za nakup kakovostnih slovenskih izdelkov. Obisk toplo priporočam."

Diana Jecič iz Ljubljane

 

"Na dnevu odprtih vrat se čuti dobra volja, pozitivna energija. Pridejo do tebe in te lepo postrežejo."

Nika Vardjan Naglič iz Ljubljane

 

Ocene in mnenja kupcev o izdelkih in spletni trgovini zbiramo v neodvisnem orodju Artur, kjer brisanje ni mogoče. Preberite si več kot 5000 mnenj in ocen TUKAJ >>