Jesenski popust: 20 % popust na vse izdelke Odeja v trgovinah in na spletu

Od srede, 11.9.2024, do vključno nedelje, 22.9.2024, vas bomo razvajali tudi z 20 % popustom na vse izdelke blagovne znamke Odeja v trgovinah in na spletu. 20 % popust velja na odeje, vzglavnike, rjuhe, posteljnino, posteljna pregrinjala, nadvložke, otroške izdelke …

Poskrbite za prijetne jesenske noči s kvalitetnimi izdelki slovenske izdelave in izkoristite popust še danes!

odeje
vzglavniki
posteljnina
otroška posteljnina
okrasni dodatki
nadvložki

 

 

Čistimo zaloge s popusti do 70 %

Ne zamudite velike razprodaje Odejinih izdelkov, ki bo potekala v soboto, 14.9.2024, od 8. do 13. ure pred tovarno Odeja v Škofji Loki (Kidričeva cesta 80, 4220 Škofja Loka).

Po izjemno ugodnih cenah bodo na voljo odeje, vzglavniki, posteljnina in drugi izdelki iz preteklih sezon. Vabljeni!

 

Pogoji za popust

1. 20 % popust velja od 11. do 22.9.2024 v vseh trgovinah Odeja po Sloveniji in v spletni trgovini odeja.si.

Popust vam bomo obračunali na blagajni. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo ob nakupu darilnih bonov Odeja in ob nakupu izdelkov po naročilu.

2. Akcija Čistimo zaloge s popusti do 70 % bo potekala 14.9.2024 med 8. in 13. uro v Škofji Loki (Kidričeva cesta 80, 4220 Škofja Loka).

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 Preberite zadovoljna mnenja naših kupcev:

Cenim vaš trud pri zavijanju in pošiljanju. Vzglavnik je odličen.

Anže

Vaše izdelke kupujem že dolgo in sem z njimi vedno zelo zadovoljna. Še naprej vam želim uspešno poslovanje in čimveč zadovoljnih strank.

Marjeta

Čudovita posteljnina in zelo prijeten material, ki je tudi enostaven za vzdrževanje. Še omenim, da sem bila prijetno presenečena nad ličnim paketom in spremnim pismom, kar daje osebno noto sicer neosebnemu internetnemu nakupu. Hvala.

Renata

Posteljnina, ki sem jo kupila pri vas je odlična, zelo kvaliteten material! Vaši izdelki nikoli ne razočarajo! Tudi darilo, ki ste ga priložili me je zelo razveselilo! Najlepša hvala in se kmalu vrnem po naslednji nakup :)

Maja