ZAGOTAVLJAMO VRHUNSKO KAKOVOST

GARANCIJA KAKOVOSTI

Če boste poznali izvor Odejinih izdelkov, se boste z njimi še bolje počutili. Želimo, da se prepričani v kakovost, ki jo obljubljamo:

  • Izdelke oblikujemo in razvijamo v sodelovanju z našimi kupci,
  • skrbno izbiramo kakovostne materiale in 
  • sistematizirano nadzorujemo visoko kakovsot lastnega, slovenskega razvoja in proizvodnje.

 

GOTS certifikat dokazuje vrhunsko kakovost kolekcije Organic

GOTS certifikat izkazuje zelo strogo kontrolo uporabljenih surovin in predelave ter preverja vse vidike poslovanja podjetja. Najpomembnejši vidik je kakovost vhodnih materialov za izdelke Organic, skladiščenje le-teh, izdelava, uporaba surovin podvrženim visoki kontroli kakovosti in nenazadnje pakiranja in skladiščenja izdelkov. 

 

Naši izdelki za otroke so izdelani skrajno skrbno

oeko tex certifikat   oeko tex certifikat

Naši izdelki za otroke prispevajo k dobremu počutju, sladkemu spanju in prijetni igri otrok. Zato so opremljeni z Öko-Tex certifikatom razred I, ki zagotavlja, da v njih ni snovi, ki bile škodljive zdravju. 
Več o certifikatu si lahko pogledate na www.oeko-tex.com.

 

Ponujamo vrhunske izdelke za zelo občutljive, alergike in astmatike

Odeja - za alergike in astmatike

Mnogi naši izdelki so prav posebej izdelani za najobčutljivejše med nami, alergike in astmatike. Zanje je značilno, da materiali ustvarjajo zdravo in svežo spalno klimo, preverjeno preprečujejo razvoj pršic, plesni in bakterij v izdelku in da so pralni vsaj na 60°C.

 

Lastna proizvodnja v Sloveniji zagotavlja odličnost storitev in končnega izdelka

Odeja Made in EU - Slovenija

Odeja smo že od leta 1932 preverjen in znan evropski proizvajalec vrhunskih tekstilnih izdelkov za opremo doma. Odlikuje nas lasten in stalen razvoj, visoko usposobljena lastna proizvodnja ter razvita prodajna mreža. 
Spoznajte nas >