ZAGOTAVLJAMO VRHUNSKO KAKOVOST

PREDANI ODLIČNOSTI ZAGOTAVLJAMO VRHUNSKO KAKOVOST

Želimo, da se dobro počutite z našimi izdelki, da poznate njihov izvor ter da ste lahko prepričani v kakovost, ki jo obljubljamo in po kateri smo znani:

  • Izdelke oblikujemo in razvijamo v sodelovanju s kupci,
  • skrbno izbiramo materiale in 
  • sistematizirano nadzorujemo visoko kvaliteto lastnega, slovenskega razvoja in proizvodnje.

 

ODEJA, z vami že od leta 1932

Since 1932

 

Öko-Tex certifikat: naši izdelki za otroke so izdelani skrajno skrbno

 

 

 Naši izdelki za otroke prispevajo k dobremu počutju, sladkemu spanju in prijetni igri otrok. Zato so opremljeni z Öko-Tex certifikatom razred I, ki zagotavlja, da v njih ni snovi, ki bile škodljive zdravju. Več o certifikatu si lahko pogledate na www.oeko-tex.com.

 

Certifikat GOTS za kolekcijo Odeja Organic, izdelki iz 100 % organskih materialov

 

Vsi izdelki v kolekciji Odeja Organic so izdelani iz organskih materialov, za katere smo pridobili GOTS certifikat. 100 % organska merino volna in 100 % organski bombaž sta pridobljena na docela ekološki način: pašniki in polja niso obdelani z umetnimi gnojili, pesticidi ali insekticidi. Zdravje živali in rastlin je strogo nadzorovano in ne vključuje nepotrebnega zdravljenja z antibiotiki. Bombažna in volnena vlakna so pridobljena, očiščena in obdelana na izredno skrben način.

 

Za alergike in astmatike: ponujamo vrhunske izdelke za zelo občutljive, alergike in astmatike

Odeja - za alergike in astmatike

Mnogi naši izdelki so prav posebej izdelani za najobčutljivejše med nami, alergike in astmatike. Zanje je značilno, da materiali ustvarjajo zdravo in svežo spalno klimo, preverjeno preprečujejo razvoj pršic, plesni in bakterij v izdelku in da so pralni vsaj na 60°C.

 

Certificirani naravni materiali v izdelkih Odeja Natur

Odeja Natur

 

Izdelki v kolekciji Odeja Natur so izdelani iz raznolikih naravnih materialov, ki jih odlikuje preverjeno poreklo in certificirana visoka kvaliteta. Naravne odlike puha, perja, volna in rastlinskih vlaken ustvarjajo nadvse naravno, udobno in zdravju prijazno spalno klimo.
Več o kolekciji Odeja Natur > 

 

Lastna proizvodnja v Sloveniji zagotavlja odličnost storitev in končnega izdelka

Odeja Made in EU - Slovenija

Odeja smo že od leta 1932 preverjen in znan evropski proizvajalec vrhunskih tekstilnih izdelkov za opremo doma. Odlikuje nas lasten in stalen razvoj, visoko usposobljena lastna proizvodnja ter razvita prodajna mreža. 
Spoznajte nas >