Odeja iz perja
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

1 element

na stran
  1. Odeja Downfil Extra

    Prestižna zelo topla odeja, polnjena z novim gosjim puhom in perjem

    Od 756,46 €
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

1 element

na stran

Odeja iz perja – kraljica med odejami

Odeja iz perja spada med najprestižnejše odeje na trgu.

Gosji puh in perje sta znana po svojih unikatnih lastnostih, ki poskrbijo za osvežujoč spanec. Odeja, polnjena s perjem, je izjemno lahka, a vseeno zagotavlja optimalno toploto.

Kombinacija puha in perja nudi optimalno razporeditev in ohranjanje toplote po vsem telesu. Ta lahka odeja iz puha in perja je zato prava izbira za vse, ki vas pogosto zebe, a želite lahko in zračno odejo.

Kombinacija puha in perja za popolno udobje

Nordijski puh in perje ustvarjata izjemno prijetno in nežno polnilo odeje iz perja. Perje se nahaja na zunanjem delu gosi, puh pa tik pod perjem. Puh je lažji, mehkejši in poskrbi za toploto. Naloga perja pa je, da poskrbi za strukturo in oporo. Skupaj tvorita vrhunsko naravno polnilo, ki je zaradi unikatnih lastnosti izjemno cenjeno. H2:

 

Prestižno polnilo dopolnjuje bombažna tkanina

Polnilo iz puha in perja bo po zaslugi skrbno premišljenega prešitja ostalo na svojem mestu in tako poskrbelo za enakomerno razporeditev toplote po celem telesu.

Za prijeten stik s kožo pa bo poskrbela tkanina iz 100% bombaža. Tudi bombaž je namreč znan po tem, da ustvarja prijetno spalno klimo in učinkovito odvaja telesno vlago v prostor.